Író a Baranya hotelben

A művészet fogalma nagyon tág. Attól függ milyen emberről van szó, mindenki kicsit máshogyan fogja értelmezni. Biztosan láttál olyan festményekről képeket, amik rengeteg millió dollárért keltek el, de közben vagy egy paca az egész, vagy pedig egy fehér vásznon valaki végighúzott két vonalat.

Na az ilyen festményeket valaki magas művészetnek tartja. Szerintem ez nevetséges. Rengeteg művészeti ág létezik, az egyik kedvencem az írói szakma. Leülsz és az a dolgod, hogy a képzeletedet kreatívan használd fel.

Egy író nem csak otthon tud írni, hanem akár egy szállodában is. Vegyük például a Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 telefonszámú szállodát. Vajon hány író és költő szállhatott meg egy ilyen hotelben titokban, úgy, hogy nem is tudta senki miért vannak ott?

Ők pedig csupán arra vágytak, hogy az egész napos írás és gondolkodás mellett ki tudjanak kicsit kapcsolódni, és tudjanak csobbanni a gyógyvizes medencékben, legyen idő hátra dőlni megfontolni, hogy hova haladjon tovább a történet. Ezt borúsabb napokon a hotel wellness részén is meg lehet tenni. Arról nem is beszélve, hogy megfizethető a szálloda, tehát nem kell egy nagypályás embernek lenni, hogy nagyon kényelmesen legyen a kikapcsolódás.

Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154

Adott esetben pedig a környező tájat bebarangolva is ihlethez lehet jutni, ha már a gyógyvíztől annyira szétáztattuk magunkat, hogy teljesen kisimultunk.