A barátnőm galériát nyitott, segítettem neki klímát választani

Aki követte eddig az oldalt, az már biztos jól tudja, hogy nagyra értékelem és támogatom a művészetet. De aki igazán támogatni akarja, annak nem elég az, hogy szereti nézegetni a képeket, vesz egy vagy két posztert a szobája falára, vagy esetleg néha elmegy egy kiállításra. Ezek lehet, hogy számodra kedves hobbik, de a szélesebb világ szempontjából nincs hatásuk.

Ahhoz, hogy valaki igazi műkedvelőnek mondhassa magát, akinek fontos a művészet fennmaradása, ahhoz támogatnia kell a művészeket is, hiszen nélkülük nem is lenne kortárs művészeti szcéna, nem lennének képek meg kiállítások, ahová elmehetünk.

Éppen ezért értékelem a barátnőmet, mert ő igazán segíti a művészeket, a legutóbb például azzal, hogy megvett egy kisebb termet, hogy ott galériát nyisson. Ez szuper lehetőség a kezdő alkotóknak, hogy megmutassák valahol a műveiket.

Viszont elmesélte nekem, hogy a teremmel még sok dolog van, mert egy rosszul felszerelt épületben van. Például még klíma sincsen benne. Ez elég alap egy ilyen jellegű vállalkozásnál, hisz a látogatók nem szívesen vannak egy olyan térben, ahol nyáron meg lehet sülni. Bizonyos alkotásoknak sem tesz az jót, ha túl magas a hőmérséklet. Ezért elhatároztam, hogy segítek a barátnőmnek találni egy olyan céget, ami jó áron kínál jó minőségű légkondikat.

Találtam is egy oldalt, ami pont azt ajánlja, amit kerestünk. Ezek a klíma árak szereléssel is nagyon kedvezőek. És hosszú távon meg is térül az áruk.

Az inverteres split klímák, amiket ajánlanak ráadásul egy csomó funkcióval rendelkeznek, be lehet programozni őket, hogy milyen hőfokot csináljanak, meg egyáltalán mikor működjenek. Ezekben már wi-fi is van, így távolról, akár mobilról is lehet irányítani őket. Azért is hívják split klímáknak, mert egy kültéri egységre akár több beltéri egység is köthető.

További előny még, hogy ezekkel a modern klímákkal már fűteni is lehet, és nincs is olyan nagy fogyasztásuk, mint gondolnánk. Így aki ilyen készüléket vesz, az a fűtést is megoldhatja vele télen, vagy akár kiegészítésként használhatja.

A barátnőm nagyon örült, amikor megadtam neki a vállalkozás elérhetőségét, és már kapcsolatba is lépett velük, hogy megbeszéljék, mikor tudják neki beszerelni a split klímát.

Így már neki se kell aggódnia amiatt, hogy a terem nem lesz elég jól felszerelt, hogy kiállításokat lehessen tartani benne. Így mindenki jól fogja érezni magát odabenn, ami elősegíti a vállalkozása sikerét, és hogy több képet adjanak el.