Egyszerű és gyors segítség

A történetem egészen gyermekkoromba nyúlik vissza, ugyanis már ekkor nagyon sokféle hobbit sikerült kipróbálnom. Jártam táncórákra, kézműves foglalkozásokra. Később festeni kezdtem el mindenfélét: tájakat, embereket, érzéseket, majd a költészet sem maradt ki, rengeteg verset írtam különböző témákban.

A művészet világa tehát mindig is közel állt hozzám, így nem megy csodaszámba, hogy önálló vállalkozásomat is ilyen téren indítottam el. Néhány évvel ezelőtt ugyanis belekezdtem egy olyan saját vállalkozásba, ami által feltörekvő művészeknek segíthetek kiállításokat szervezni szerte az országban. Ehhez a vállalkozáshoz természetesen tartozik egy céges autó is, amellyel eljuthatok én is a kiállítások helyszínére, utazhatok vele a szervezés ideje alatt, illetve akár a fiatal festők műveinek szállításában is tudok segíteni.

Múlt héten azonban NAV-ellenőrzést kaptam visszamenőleg a tavalyi évre, de rá kellett döbbennem, hogy az útnyilvántartó program, amelyet a céges autóval használtam, nem megfelelő, és valószínűleg az ellenőrzésen nem tudnék átmenni ilyen minőséggel. Sürgős segítségre volt szükségem az útnyilvántartásomhoz!

Szerencsére nem kellett sokáig keresnem, néhány perc online nézelődés után rá is bukkantam a roadrecord.hu oldalra, ahol nagyon gyors és száz százalékig profi segítséget kaptam!

Szintén nagy szerencse, hogy az oldal tökéletesen átlátható, nagyon jól felépített, hiszen így nagyon könnyedén és hamar megtaláltam azt, amire nekem szükségem volt – hogy hogyan lehetséges pótolni a hiányos útnyilvántartást. Sajnos egy kezdetleges, nem a célnak megfelelő útnyilvántartó programmal próbálkoztam első körben, így ennek a minősége valószínűsíthetően az ellenőrzésen nem menne át – viszont a roadrecord.hu-n mindenre van megoldás! Hála nekik, sikerült elkerülnöm egy nem éppen kellemes NAV-büntetést.

Meg kell jegyezzem, nem csupán visszamenőleges útnyilvántartás elkészítésében profik, de rengeteg lehetőséget és megoldást rejt még az oldaluk. Ahogyan a weboldalt megnyitjuk, egy nagyon igényesen rendezett felület tárul elénk – világos piros háttérszínnel a fő sorban, ami figyelemfelkeltő, de halványabb tónusa miatt nem bántja a szemet, így igazán kellemes hatást ér el már a színvilággal is ez az oldal. Legfelül egy jóval vékonyabb szürke sávban láthatjuk az ügyfélszolgálat elérhetőségét és ennek nyitvatartását is, ami nagyon hasznos.

Rögtön ebben a világos piros sorban megtaláljuk a két legördülő menüt, “útnyilvántartás” és “megoldások” címekkel ellátva, ahol elénk tárul a végtelen lehetőségek tárháza, ahogyan mondani szokás. Találunk megoldást például arra, hogy Google Maps-szel készült utakból NAV-álló útnyilvántartás szülessen, találunk fogyasztási norma kalkulátort, hóvégi km óra kalkulátort, információt különböző útnyilvántartók összehasonlításáról, szóval tényleg mindent, amire a témával kapcsolatban szükségünk lehet.

Emellett a jobb oldalt legszélen a piros sávban egy kereső ikont is látunk, így ha esetleg a felsorolt lehetőségek között nem lenne ott, amire nekünk szükségünk van, természetesen mi is rákereshetünk itt bármire, illetve “árak” címszóval árajánlatot is kérhetünk az adott szolgáltatásokra.

Összefoglalva tehát én nagyon elégedett vagyok a roadrecord.hu szolgáltatásaival és igényes weblapjával, mindenkinek csak ajánlani tudom, keressétek őket bizalommal!