Kiállítás és jó tanácsok

A hétvégén egy fotókiállításon jártam a barátnőmmel. Ő kedveli az effajta művészetet és mivel én meg szeretem őt és szeretek vele időt tölteni, ezért némely alkalmakkor én is elszoktam őt kísérni. Ilyen alkalmakkor, mindig olyan mintha külön tárlatvezetőm lenne, minden olyan érdekes és szükséges információt elmond, amire a képek értelmezéséhez szükségem van. Nagyon érdekes és magával ragadó képeket és installációkat szoktam ezen alkalmakkor látni, amely még az én érdeklődési küszöbömet is eléri, és értékelni tudom a művészetet és értem, hogy a művész mit is szeretett volna kifejezni, elmondani egy – egy alkotásával. Nagyon fontos az együtt töltött idő milyensége, és minősége a barátnőmmel, főleg akkor, amikor plusz információ is ér, olyan téren, amire éppen szükségem van. Történt ugyanis, hogy a kiállításon a technikus srácok arról beszéltek, hogy milyen jó, hogy nem tegnap volt a kiállítás megnyitó ugyanis tegnap még rossz volt a notebook, amivel a fényeket és a zenét irányítják. Kész szerencse, hogy találtak egy notebook szervizt, mert nem is tudják, hogy hogyan hozták volna le ezt a mai napot. De ez a notebook szerviz, annyira profi volt, és tartották a határidőt, így a kiállítás megnyitóra minden össze tudott állni.

Szóba is elegyedtem a technikus srácokkal, hogyha már ennyire szuper ez a notebook szerviz mondják meg számomra, hogy hol is találhatom őket, vagy egy netes elérhetőséget adjanak, ahol utána tudok nézni, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak. Az már egy tök jó pont, hogy van egy valós referencia arról, hogy jól dolgoznak, nekem ez nagyon is fontos, és szem előtt kell tartanom, hogy nekem is a munkaeszközöm a notebookom, ezért előtérben kell tartanom, hogy nagyon sok időre nem hagyhatom ott a szervizben. A srácok a kiállításon rögvest megadták a netes elérhetőségét a cégnek. Abszolút profi honlappal találtam szemben magam, ez egy informatikával foglalkozó cégtől mondjuk elvárható, de akkor is, lehetett volna annyi is feltüntetve, hogy hol lehet őket megtalálni, de nem, ők nem elégedtek meg ennyivel.

Profi oldalhoz mérten, abszolút érthető módon, nagyon részletesen fel van sorolva, hogy mivel foglalkoznak, a számítógépeknek, laptopoknak, notebookoknak, milyen és hány fajta baja, tünete lehet, és ők mindenre tudják is a megoldást, legalábbis nekem a felsorolásból ez tűnt fel. Ez a tök jó cég fel van készülve minden problémára, amivel csak egy ügyfél be tud hozzájuk sétálni. Nekem is lassabb, akadozóbbá vált a gépem, ezért is jött ki jól, hogy a kiállításon a technikus fiúk éppen erről a remek cégről beszéltek, mert a honlapjukat áttekintve, már útba is vettem őket. Szerencsére a városban Budán és Pesten is megtalálhatóak, ezért mindenki számára kényelmesen megközelíthetőek a szervizeik.

Szóval betérvén az üzletükben, nagyon szívélyesen fogadtak, rögtön kérdezték, hogy miben tudnak segíteni. Én elpanaszoltam, hogy a kis munkaeszközöm kezdi feladni magát, lassabb működik, akadoznak a programok rajta. Aki felvette a problémámat srác tájékoztatott, hogy a bevizsgálás folyamán, nem csak az általam említett problémákat fogják átnézni, hanem az egész gépet, ezért teljes képet kapok majd a gépem állapotáról. Ennek nagyon örültem, hogy nem csak az adott problémára koncentrálnak, hanem egy átfogó képet festenek majd le nekem a notebookomról. Alig várom, hogy jelentkezzenek, hogy mi a baj a géppel, és én tuti náluk fogom megcsináltatni, annyira felkészültek és alaposak voltam már akkor is, amikor leadtam a gépet, szóval a helyreállítás is ilyen precízen végzik el.