Csavarmentes polccal a kényelmesebb eszköztárolásért

Azt hiszem, én vagyok az egyik legmakacsabb művész a világon. Legyen szó arról, hogy mivel dolgozzak, vagy arról, hogy hova tegyem a cuccaimat, nem hallgatok soha senkire. Makacsságom a múltkor nem végződött túl jól, jobb lett volna, ha kivételesen hallgatok egy haverom tanácsára. Végülis hallgattam rá, csak nem éppen időben. Hogy mit is mondott? Csupán annyit, hogy a cuccaim tárolására nem ártana már egy csavarmentes polc.

Röviden, tömören annyi történt, hogy egy nagyobb munkában voltam benne éppen. Vászonra festettem egy olajképet. Mindenhol felbontott olajfestékek hevertek, én pedig a kupac közepén a földön ülve festegettem. Meg is bántam, ugyanis egy óvatlan pillanatban sikerült felborítanom pár festéket, amik tönkretették a már majdnem kész munkámat.

Haverom csak annyit jegyzett meg, hogy hallgatnom kellett volna rá, kell nekem az a csavarmentes polc. Mivel most komolyabb károm keletkezett, így beadtam a derekamat. Kicsit bosszúsan szóltam hozzá, hogy akkor ugyan árulja el, honnan kerítek én bármilyen polcot a festős kellékeimnek. Gyorsan elhadarta, hogy a RackingLog oldalán látott ilyeneket, majd le is lépett, mert látta, milyen gyilkosan nézek rá. Nem tehetek róla – na jó, tudom, hogy igen –, de nekem mindenem a festés, ha megzavarnak, ölni tudnék.

Felkerestem hát a RackingLog oldalát, és utánajártam, mi is ennek a csavarmentes polcos dolognak a menete, hogyan tudok rendelni, mit kell tudnom róluk. A technikai infókról most nem akarok ódákat zengeni, a lényeg, hogy pár nap alatt megkaptam a csavarmentes polcomat.

Az esetből tanultam, hála haverom tanácsának és a RackingLog-nak, nem lesz több baleset. Na rohanok vissza festeni!