A glamur foto is művészet?

Hogy a legtöbb embernek mi jut eszébe a művészekről? A különcség! A művészlelkek furák, elvontak, sokszor nem tudsz velük azonosulni és még sorolhatnám. És bár ez erős sztereotipizálás, mégis sok emberben jelen vannak ezek a gondolatok. Had cáfoljam meg mindezt, hiszen mi is ugyanolyan emberek vagyunk, csak teljesen máshogy látjuk a világot. Higgyétek el a művészet egy csodás dolog, és legyen szó akár festészetről, fotózásról, szobrászatról, könnyen el lehet veszni benne.

Mi a párommal mindketten festők vagyunk és nemrég ünnepeltük az ötödik évfordulónkat. Eme nemes alaklomra egy igazán kreatív, mondhatni művészi ajándékkal is kedveskedtem neki.

Bejelentkeztem Szoboszlai Kriszti fotóshoz egy fotózásra, ahol pár gyönyörű szép és szexi glamur foto készült rólam.

Krisztire az Instagramon találtam rá és a profilja teljességgel elkápráztatott. Nem csak egyszerű képek voltak a posztokban, hanem láttad mögöttük az érzelmeket és a mögöttes tartalmat. Ekkor már tudtam, hogy szerelmemnek egy ilyen fotózással szeretnék kedveskedni, ezért rögtön Kriszti weboldalára ugrottam, hogy utánanézzek hogyan is működik nála mindez.

Krisztinél nem csak glamur fotozás elérhető. Legyen szó családi, gyermek, FineArt, esküvői vagy jegyes fotózásról, nála mindenre van lehetőség. Akár a szabadban is készülhetnek a fotók, vagy a Kriszti által javasolt fotóstúdiókban. Az oldalon minden kategóriáról részletesebb leírás van és rengeteg referenciafotót is meg lehet nézni.

Kriszti professzionális gépparkkal és több éves tapasztalattal rendelkezik. Az oldalon a saját történetéről is ír, ami alapján kicsit jobban megismerheted őt. Kalandos utat járt be, de azt hiszem sok ember nevében mondhatom, hogy nagyon jó döntés volt a fotózásnál megállapodnia.

Az oldalon egy űrlap segítségével kell jelentkezni nála. Itt meg kell adni pár személyes adatot, azaz a neved, a telefonszámod és az e-mail címed. Ezen kívül meg kell adni azt is, hogy milyen jellegű fotózáson szeretnél részt venni, illetve, hogy hol legyen ennek a helyszíne. Mint ahogy azt már említettem a szabadban és stúdiókban is végbe mehet a fotózás, de mivel ez egy intimebb, levetkőzősebb téma, egyértelműen a stúdiókra esett a választásom. Amellett azonban, hogy elküldtem a jelentkezést e-mailt is írtam Krisztinek a koncepcióval kapcsolatban.

Mivel konkrét elképzelésem volt arról, hogy én ecsetekkel és festékekkel szeretnék pózolni, akár festékesen rajta lenni a képeken, mielőbb fel akartam vele venni a kapcsolatot, hogy mindezt átbeszéljük. Hála égnek pozitívan fogadta az ötletet, de nyilván tudtuk, hogy a festékkel nagyon vigyáznunk kell, hogy ne tegyünk kárt a stúdió berendezésében.

Megegyeztünk a képek jellegében és közösen választottunk egy megfelelő stúdiót is, valamint egy időpontot. Izgatottan vártam a fotózás napját, amiről kedvesem mit sem sejtett.

Kriszti javaslata szerint bekészítettem jó sok fehérneműt, férfi ingeket, szexi ruhadarabokat és szépen kisminkelve, valamint beállított hajjal érkeztem meg hozzá a helyszínre. Már az első perctől kezdve nagyon jó volt a hangulat, Kriszti teljes mértékben oldotta a feszültséget, amit a szégyenlősségem okozott az első egy-két képnél. Többször is átöltöztem, sőt, még a Kriszti által hozott díjmentesen használható kiegészítőkbe is belebújtam pár kép erejéig.

Bár nem vagyok modell alkat. Kriszti remekül instruált engem végig, így nagyon profi képek születtek. Már a kamera képernyőén nézve őket is elakadt a lélegzetem.

Hála égnek a páromnál is hatalmas sikert arattak a képek. Hatalmas köszönettel tartozom Krisztinek a profi munkáért és tudom, hogy jobb fotóst nem is találhattam volna. Ha fotóst kerestek, csak is őt tudom nektek ajánlani!