Fájdalomcsillapító a művészetért

Művészként sokat töröm a fejem mindenen. Leginkább a saját gondolataim rabja vagyok, sokat agyalok, ihletet keresek a következő alkotásaimhoz. Mivel rengeteget jár az agyam, még álmomban is, ezért sokszor küzdök komoly fejfájásokkal. Édesanyámmal gyakran beszélünk, habár régóta nem lakunk együtt, mindig mindent tud. Elmondtam neki azt is, hogy mennyit fáj a fejem. Ő eléggé gondoskodó és a korral is halad, neten rendel magának gyógyszereket. Engem is bevonzott ez a téma és foglalkoztatni kezdett, milyen is a neten rendelni.

Anyum javaslatára el is kezdtem böngészni a prevenciopatika.hu oldalát. Nagyon megfogott az oldaluk átláthatósága, azonnal megtaláltam a fájdalomcsillapítókat.

Tovább böngészve láttam, hogy anyum elég jó oldalra bukkant. Nagyon szépen összerakták a honlapot. A felhasználóbarát megjelenés nem csak nekünk, vevőknek jó, hanem nekik is, hisz csak akkor juthatnak vevőkhöz, és utána bevételhez, ha a lehető legrövidebb úton át vezetik a fizetésig a látogatókat. Sok érdekes dolgot találtam még a fájdalomcsillapítókon kívül. Például megtudtam azt is, hogy ők az elsők a gyorsaságban országos szinten az összes online patika közül. Rengeteg akcióval is találkoztam, amik szintén arra sarkalltak, hogy többet vásárolják, itt viszont újabb ajándékot kaptam, mert megláttam a következő dolgot. Ha 10 ezer forint felett vásárolok, akkor a kiszállítás teljesen ingyenes. Amúgy sem sok, de ez azért jól esik az embernek, hogy kisebb ajándékokat, kedvezményeket kap azért, mert egy adott helyen vásárol.

A művészek szeretnek szenvedni, mondják ezt sokan. Na, már most, én annyira nem szeretek szenvedni, de csak jól esik az, ha be tudok venni egy fájdalomcsillapítót és utána újra tudok folytatni a munkát, nekem ezt adta a prevenciopatika.hu!