Póló készítés saját tervek alapján – ez az igazán menő ajándék!

Nem kimondottan tartom magam művésznek, de nem tagadom, hogy egész eddigi életemet végigkísérte. Kicsi koromtól kezdve forogtak a kezemben a művészeti albumok, úgy szívtam magamba a tudást, mint a szivacs. Hatéves koromra kialakult ízlésem volt: kedveltem a szürrealistákat, de a konstruktivistákat nem, odavoltam a romantikusokért, de fenntartásaim voltak az impresszionistákkal szemben, és így tovább. Rajzolni, grafikákat készíteni is nagyon korán kezdtem, és mostanra odáig jutotta dolog, hogy komolyabb munkáim is voltak. A póló készítés egy olyan része ennek az egésznek, amire korábban nem is gondoltam, aztán mégis valahogy szembe jött, nekem pedig megtetszett.

Egy kedves barátom születésnapja közeledett, én pedig eldöntöttem, hogy meglepem valami egészen egyedivel. Sokszor mondogatta, hogy mennyire tetszenek neki a rajzaim, a munkáim, de valahogy sosem jutottunk odáig, hogy neki is adjam az egyiket, egyébként sem az a kép kiakasztgatós típus, nem is nagyon illene a lakásába. Viszont támadt egy olyan ötletem, hogy mégis egy művet kapna tőlem, de olyan formában, amit akkor visz magával, amikor csak akar. Beugrott a póló készítés, ami mindig is érdekelt, mert igen egyedi ízlésem van, többször játszottam már el a gondolattal, hogy saját ruhatárat készíttetek.

Miután elkészültem a grafikával, már csak digitalizálni kellett, kis utómunkálat, utána pedig kellett keresnem egy olyan helyet, ahol a póló készítés gyors és megfizethető. Több cég ajánlatait is átnéztem, volt, amelyikkel a kapcsolatot is felvettem, de mindig kiderült, hogy a látszat csal. Aztán az anyukám küldött nekem egy linket, ahol egy pólókészítő cég oldalát találtam. Kicsit beleástam magam a dologba, és legnagyobb meglepetésemre pont olyan volt, amilyet eddig kerestem! Gyors weboldal, egyszerű kezelhetőség, áttekinthetőség, ráadásul a gyártási és kiszállítási idő sem volt túl hosszú, úgyhogy kapva kaptam a lehetőségen, és a mintámat feltöltve megrendeltem az árut.

A póló készítés is egy külön szakma, tudom, de egészen meglepett, hogy milyen gyorsan és szakszerűen sikerült a munkát kivitelezniük. Pontosan ahogy írták, szépen feldolgozták és elküldték nekem a pólót, úgyhogy időben megkaptam, és így át is tudtam adni az ünnepeltnek. Nagyon örült neki, azt mondta, hogy ha elkopott, akkor feltétlenül kér másikat! Egészen megtetszett egyébként a dolog, talán még egy kis plusz profitot is tudnék így szerezni ha elkezdeném sorozatban gyártani a mintás pólókat. Mindenesetre ezt az oldalt észben tartom, később is nagy segítség lehetnek.