Művészet felkészíteni a gyereket az iskolára?

A https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldal lehet a mentsvárad, ha a gyermeked nemsokára iskolába megy

A művészet az életünk része így vagy úgy, de valahol mindig találkozunk vele. Könyvek, festmények, zene…ezek mind körülvesznek minket nap, mint nap és akkor még nem említettem a színházat, mozit és múzeumokat. Rendszeresen járok ezekre a helyekre, mivel szeretem a művészetet. Sokszor megyek színházba, de néha eljutok múzeumokba is. Mondjuk ilyenkor nem nagyon van társaságom, mert a család nagy részét valamiért nem hozzák lázba a kiállítások. Különösen a keresztlányomat nem. Persze, nincs min csodálkozni, hiszen még csak most múlt 6 éves. Nehezen lehet lekötni a figyelmét. Éppen ezért örültem, hogy rátaláltam a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalra, itt találtam meg egy könyvet, amellyel játékosan lehet felkészülni az iskolára.

szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php
Élmény a közös tanulás!

A Látogatás a tudás birodalmába tökéletes arra, hogy játékosan alakítsuk ki azokat a képességeket és fejlesszük azokat a készségeket, amelyek elengedhetetlenek a sikeres iskolakezdéshez. Ebben nemcsak a szülők segítik a gyerekeket, hanem Holi, a bagoly is, aki végigkíséri és segíti a gyerekeket a “látogatás” során. Nálunk is segített, hiszen meglepő módon Janka nagyon élvezte már az első néhány oldalt is. Apránként haladtunk, mivel nem nagyon tud megülni sokáig egy helyben, de ez a könyv még őt is képes lekötni. Nekünk pedig segít abban, hogy megtudjuk mit kell fejleszteni ahhoz, hogy sikeresen kezdhesse majd el az iskolát. Nem is tudom mi lett volna, ha nem találok rá a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalra. Mindenképpen megjegyzem magamnak, mert a családban vannak még kisgyerekek, akiknek szívesen ajándékoznánk ilyen hasznos, de mégis szórakoztató ajándékot.