A szeretett munkám mellett a hobbimra, a művészetekre is marad időm

Két szenvedélyem van: a művészetek és a nyelvtanulás. Az előbbi megmaradt hobbinak, a másodikból pedig meg is tudok élni. Folyékonyan beszélek angolul, németül és olaszul, ezeket kamatoztatom is a légitársaságnál, ahol dolgozom. A város egyik felén, a belváros szélén van az irodánk, de gyakran előfordul, hogy ki kell mennem a reptérre, ami viszont a város másik végén van. Ezért nemrég biztosítottak számomra egy céges autót, hogy ne a saját költségemen furikázzak annyit. Ez egy nagyon jó lehetőség, nagyon szeretem ezt a kocsit, és semmiféle költség nem terhel engem vele kapcsolatban.

A munkámmal így teljesen elégedett vagyok, még ha néha elég nehéz problémákat kell is megoldanom, mindig van egy-két akadékoskodó ügyfél, akik nem értenek a szép szóból és a magyarázatokból, de hát ilyen mindenhol előfordul. A kollégáim nagyon aranyosak, az irodában összeverődött egy jókedvű, fiatalos, energikus csapat, akikkel szívesen dolgozom együtt. Mivel ez a környezet és a nyelvhasználat, a nemzetközi kommunikáció feltölt és nem fáraszt le annyira nap végére, marad időm a hobbijaimnak is. Ilyenkor gyakran festek otthon, lefestem az aktuális érzéseimet, gondolataimat, gondjaimat, és máris jobban érzem magam, felszabadulok. Ír táncolni is járok hetente kétszer délutánonként, ez segít, hogy fitt maradjak testben és lélekben is. Kikapcsolja az agyamat és rengeteg boldogsághormont termel. Szinte minden művészeti ág érdekel ezeken kívül is, nagyon szeretek zenét hallgatni, a poptól elkezdve a klasszikuson át a jazz-ig szinte minden stílust.

A céges autómban nagyon jó minőségűek a hangszórók, úgyhogy minden reggel munkába menet az épp aktuálisan kedvenc előadóim számait hallgatom, vagy épp a hangulatomhoz illő zenei egyvelegeket. Ez segít, hogy ne húzzam fel magam a reggeli csúcsforgalmon és az egyes, vezetni alig tudó egyéneken. Az is sokat segít, hogy nem kell azon aggódnom, hogy van-e az autóra biztosításom, mikor kell szervizbe vinni, milyen a gumik állapota, mert a flottakezelő cégünk minden ezekhez hasonló feladatot magára vállal. A flottakezeles.hu oldalon te is megtalálhatod a céget, akiktől az autókat béreljük, érdemes megnézni őket, mert nagyon kedvező csomagjaik vannak. A flottakezeles.hu-n mindent megtalálunk, amit csak a flottakezelésről, a lízingről, autóbérlésről vagy épp használtautó-vásárlásról tudni kell és érdemes. Nekem is nagyon hasznos volt, ugyanis mielőtt megkaptam a céges autómat, sosem rendelkeztem ilyesmivel, nem is volt hozzá közöm. Így nem csoda, hogy volt bennem pár aggodalom, de amikor jobban belemélyültem a témába, megnyugodtam, hogy biztos kezekben vagyunk.

A három csomag név szerint a Standard, a Comfort és a Superior csomag. A Standard, ahogy a neve is mutatja, a legalapvetőbb szolgáltatásokat tartalmazza (tartós bérlet, biztosítások, adók és flottakezelés). Ezt a csomagot azoknak ajánlja a flottakezeles.hu, akik azt szeretnék elérni, hogy a cégük pénzéből a lehető legkevesebbet kelljen az autókra fordítani és a lehető legnagyobb összeg termeljen hasznot. Ebben a csomagban az autó üzemeltetése is szakemberre van bízva, ezzel is növelve a cég profitját. (A mi cégünk ezt alkalmazza.) A második csomag a Comfort, ebbe is beletartoznak ugyanazok a szolgáltatások, valamint még a garantál díjas szerviz és gumi szolgáltatás is. Ez a csomag azoknak szól, akik az autó üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat inkább maguk látnák el; akik szeretnék elkerülni, hogy szervizek és gumipótlások költségei kontrollálatlanok legyenek; akik szeretnék megspórolni az autóval kapcsolatos ügyintézéseket, valamint akiknek fontos a 0-24-es elérhetőség. A Superior csomag csereautó biztosítását is tartalmazza, ezen kívül városi és országúti asszisztenciát és az autók szervizbe és gumizásra való szállítását is. Ez a csomag azoknak való, akik az összeg szolgáltatás előnyét szeretnék élvezni.