Az akkumulátor csere 1 órán belül igazi művészet

Azt gondolom, hogy egy elég mély művészi vénával vagyok megáldva. Egész kicsi gyerek voltam még, amikor már mindenféle művészet felé nyitottam. Többé kevésbé sikereim is voltak benne. Idővel persze ezek az ambícióim hobbikká szelídültek, de azért továbbra is erőteljesen szükségem van az alkotásra, ahhoz, hogy a lelkibékém rendben legyen. Másrészről sokszor foglalkoztat, hogy mitől lesz valami művészet.

Arra jutottam, hogy attól, ha valaki az adott tevékenységet maximális szinten űzi. Az utóbbi időben sokat böngésztem az interneten és rátaláltam a LCDFIX weboldalára, ahol bizony egy iPhone akkumulátor cserét megcsinálnak 1 órán belül. Amikor ezt elolvastam azt éreztem, hogy ez bizony művészet. A mai világban, ahol többnyire minden percünk be van ütemezve és hajszálon múlik, hogy elcsúszunk-e egy határidővel vagy sem, esetleg lekésünk-e egy fontos találkozót, vagy odaérünk a megbeszélt időpontban, szerintem igenis művészi szinten mozog az, hogy egy iPhone akkumulátor csere 1 órán belül elkészül.

Ez az idő pont annyi, hogy addig kényelmesen megebédeljünk, vagy igyunk egy kávét. Esetleg, mivel az lcdfix.hu gyorsszervíze az Alle bevásárlóközpontban van, így addig bevásárolhatunk, vagy beszerezhetünk egy régóta vágyott ruhadarabot. Egy szó, mint száz pont elegendő, és ténylegesen nem egy hosszú idő. Hozzáteszem, hasonlóan kedvező idő alatt cserélnek kijelzőt is és nagyon sok féle szolgáltatást találunk már a weboldalukon is. Ha fóliát keresünk a telefonunkra, vagy esetleg van egy már nem használt készülékünk, akkor megnézhetjük, hogy milyen telefonokat vásárolnak fel. Emellett igazából ez egy márkafüggetlen gyorsszervíz, így nem csak iPhone akkumulátor csere lehetséges náluk, hanem rengeteg egyéb dologgal is foglalkoznak. Nekem csak éppen ezen esett meg a szemem azon, hogy iPhone akkumulátor csere 1 órán belül. Ezután éreztem úgy, hogy csak megnézem milyen lehetőség társulnak még e mellé.

iPhone akkumulátor csere 1 órán belül

Szóval így kanyarodtam el abba az irányba, hogy az LCDFIX is művészi munkát végez, hiszen a tevékenységük változatos a témán belül, a tudásuk sokféle és az, hogy minőségi munkát folytatnak igen rövid határidőkkel, egy elengedhetetlen dolog szerintem mostanában. Főleg, hogy nekem személy szerint a telefonom az egyik munkaeszközöm és azt gondolom egyre több embertársamnak is, így, ha valami baja lesz, akkor fontos, hogy minél hamarabb kerüljön vissza hozzám. Mindezek mellett viszont próbálok figyelni a kiadásaimra, illetve minimalizálni a túlfogyasztásomat, így nem szívesen veszek új készüléket, ha van rá mód, hogy megjavítsák. Nekem valószínűleg ezért is nagyon szimpatikus az LCDFIX munkája, mert hiszek abban, hogy a dolgokat először meg kell próbálni megjavítani. Egy iPhone akkumulátor csere 1 órán belül pedig igazán nem sok szerintem. Hogy meggyőződjek róla megkérdeztem a barátaimat is, és ők is egyetértettek velem. Ez nyilván plusz elégedettséggel töltött el, mert szeretem azt érezni, hogy igazam van. Mondjuk szerintem ezzel többnyire mindenki így van, kivéve egy-két alkalmat, amikor persze azt kívánjuk, hogy csak most az egyszer ne lett volna igazunk.

Egy szó, mint száz szerintem nagyon szuper cég a LCDFIX, nekem nagyon tetszett már a honlapon is, hogy minden könnyen megtalálható, egyértelműek a leírások. Szerintem nagyon szuper helyen van, ahol könnyen feltalálhatjuk magunkat, amíg visszakapjuk a mobilunkat, illetve külön nagyon pozitív, hogy márkafüggetlen hely, így nem csak az iPhone akkumulátorát tudják egy óra alatt kicserélni, hanem rengeteg más szolgáltatásuk is van. Ahogy már említettem, szerintem ez is a művészet egy ága lehet, hiszen nekem a művészetben mindig a szakértelem és a hozzáértés legfontosabb.