Az ellentétek vonzzák egymást, ahogy a női aktatáska a tekinteteket!

Elég szabad felfogású sok művészi, alkotói ambícióval rendelkezem, ezért többnyire jeleskedek a művészet több ágában is. Életem a rézkarc készítés, de mellette sokat festek, és még másik olvasnak, vagy telefonoznak két megálló közt a buszon, vonaton, én skicceket készítek. Emellett hegedülök és zongorázom. Tehát tényleg az életem az alkotás, létrehozni valami olyat, ami maradandó és az emberek érzékeire hat. Azt tökmindegynek tartom, hogy mit váltanak ki az alkotásaim az emberekből, a lényeg, hogy indítson el egy gondolatmenetet, azért mert szép, vagy azért, mert mi a fenéért kellett olyan ”hülyeséget” megalkotni.

Pont egy ilyen elmefuttatás alkalmával ismertem meg a mostani barátnőmet, egy kiállítás megnyitón. Egyik cimborám mutatta be a képet és egyszerűen megőrülök a gondolkodásáért, ezért a művészetéért is, de akkora lánynak nem tetszett, én pedig próbáltam meggyőzni az ellenkezőjéről. Ez olyan jól sikerült, hogy már lassan 3 éve, hogy együtt vagyunk és győzködjük egymást, a saját álláspontunkról!

Barátnőm egy tipp-top hivatali kisasszony, nagyon figyel és figyelnek is a megjelenésére, mert ugye dresszkód van a magasabb beosztású helyeken. Amit egyáltalán nem bánok, mert imádom a magára sokat adó gyönyörű nőket! Ezért mindig könnyű neki vásárolni valamit szülinapjára, ha éppen nem alkotok neki valamit. Most is közeleg a szülinapja, betölti a 29 életévét, szóval már a 30-at súrolja, ezért valami olyan ajándékban gondolkodok, ami nem csak praktikus, de esztétikus és időtálló is. Gyakran kérdezem meg ismerőseimet, hogy ők mit tudnak ajánlani, mert több szem többet lát ugye. Mindenki a saját területéről szokott jobbnál jobb ötletekkel előrukkolni. Most egy bőrdíszműves cimborám ajánlott figyelmembe egy remek oldalt, ahol kiváló minőségű igazi bőr táskákkal, kiegészítőkkel találja magát szembe az ember. Amint megkaptam a domain címet, azon nyomban elkezdtem böngészni a weboldalt.

A bagbox.hu egy igen kellemes designú webshop, ahol tényleg csúcsminőségű bőrtermékeket tudunk rendelni. Bőröndöd, táskák, pénztárcák, aktatáskák, iskolatáskák, kiegészítők, sőt, még ékszerdobozt is lehet rendelni. Alig bírtam választani a hatalmas és kiváló kínálatból. Természetesen jól át kellet rágnom magam, hogy a legideálisabb ajándékot ki tudjam választani ebből a rengeteg csodás dologból. Nagyon sokáig vacilláltam egy ékszerdobozon, mert rengeteg van neki, bár van a tárolásukra alkalmas hely, szóval nem női aktatáskaannyira szükséges. Aztán eszembe ötlött, hogy minden hónap első hetében rengeteg papírral kel útnak, mert új feladatok, projektek indulnak és az ennyi papírral jár. Általában ilyenkor egy mappát visz magával, amire többször panaszkodik, mert nem a legkényelmesebb vinni, ráadásul nem is túl elegáns. Az az ötlet pattant ki a fejemből ennek kapcsán, hogy ha komolyan akarják venni, akkor kell valami tekintélyt parancsoló dolog neki, és nincs hivatalosabb egy bőr aktatáskától! Újra átfutotta a női aktatkása választékot, és nagy nehezen sikerült kiválasztanom a sok gyönyörű remek közül azt, ami a legjobban passzolna a kedvesemhez. Ez egy piros Monarchy batyu lett. Tűkön ültem, amíg vártam a kiszállítást, mert meg akartam fogni és érezni a friss bőr illatát. Azt hiszem, nem kell taglalnom milyen az, mert aki már érzett az tudja, és sosem felejti el! Pár nap várakozással meg is jött a rendelésem, szerencsére könnyen ment az átvétel, mert elég jól megvan szervezve a tájékoztatás a futár érkezéséről, így gond nélkül tudtam tervezni. A szállítás költségmentes volt, aminek igazán örültem és szép állapotban kaptam meg a csomagot.

Kinyitottam és minden várakozásomat felülmúlta, amikor a két kezembe vehettem és megszagolhattam a táskát. Jobb volt, mint képzeltem! Kár, hogy női aktatáska, mert szívesen megtartottam volna magamnak, mivel ajándék ezért inkább remélem nagy boldogságot fog okozni.

Amikor eljött párom szülinapja és átadtam neki az ajándékom, nem is sejtette, mi lehet. Amikor lekerült róla a csomagolás és megcsapta a bőr illata, majd a kellemes piros színe, azonnal beleszeretett. Nem győzött hálálkodni mennyire jó ajándékkal leptem meg. Végre nem kell mappákba cipelni a dokumentumait, hanem egy tekintélyt parancsoló, erős nő látszatát kelti majd a kezében ezzel az aktatáskával! Jutalmam egy hatalmas csók volt, amiben éreztem a köszönetet!

Örültem, hogy célba ért az ajándékom, de még jobban örültem annak, hogy megismertem a bagbox.hu-t, mert több ismerősömnek, családtagomnak tudok majd innen kiváló ajándékkal kedveskedni!