Minden színésznő kelléktárában van nedves törlőkendő

Egy színésznő táskája, és ami benne van

nedves törlőkendő
A nedves törlőkendő minden előadás után vár engem az öltözőmben

Nem is gondolná az ember, mennyi minden elfér egy női táskában! Sokszor úgy érzem magam, mint egy valóságos Mary Poppins, a táskám ugyanis minden mennyiségű cuccot képes elnyelni. A szokásos bérlet-víz-esernyő-kulcs-iratok-pénz kombó mellett mindenképpen van hely benne a legalapvetőbb smink felszerelésemnek, a noteszemnek, és adott esetben akár egy jó könyvnek is. És ez persze csak egy átlagos hétköznap délutáni felszerelés, amikor úgy tudok végigmenni az utcán, hogy nem ismer fel senki. De amikor például esti előadásra megyek, és a színésznő táskámat veszem elő… Na, hát az is megér egy misét. Én jobban szeretek ugyanis saját sminket feltenni az arcomra, ezért ilyenkor viszek mindent ami kell. Alapozó, fehér por, púder, pirosító, szemceruzák, rúzsok, szemfestékek… És persze az elmaradhatatlan kellék az est végére: nedves törlőkendő.

Nedves törlőkendő nélkül egyik előadásomra sem indulok el

Bizony, én nedves törlőkendő nélkül el sem indulok a színházba. Nagyon szeretem ugyanis a nagyívű, drámai sminkeket, de csak színpadon. A hétköznapi életben a természetesség híve vagyok, ezért általában ahogy vége az előadásnak, én mosom is le magamról a sminket. A kollégáim pedig már kiszagolták, milyen jó illatú nedves törlőkendőt használok az előadás után! És elkezdtek érdeklődni, honnan szerzem be ezeket a termékeket. Amikor mondtam nekik, hogy egy bababoltból, először kicsit meglepődtek. De amikor azt is hozzátettem, hogy ráadásul ez egy webáruház, ahonnan online meg tudom rendelni a nedves törlőkendőt, amit aztán kihoz nekem a futár, na, akkor lepődtek csak meg igazán! Pedig a LordShop bababoltban ez így történik, és én nagyon szeretem, hogy az online leadott rendelésekkel rengeteg időt és energiát spórolok meg magamnak.

És némi pénzt is, a nedves törlőkendők között ugyanis mindig találni akciós darabokat az oldalon! Állandóak a kedvezmények, ráadásul óriási a választék, így biztosan mindenki megtalálja a számításait. Az oldalon Neogranormon, Sudocrem, Sleepy, és Sleepy Sensitive márkájú neves törlőkendők érhetők el. Ha pedig valakinek már meg van a jól bejáratott márkája, akkor vásárlás előtt nincs is más teendője, mint hogy nemes egyszerűséggel leszűrjön az adott gyártóra az oldalon és voilá! Már listázza is a célcsoportra szűkített eredményeket az oldal. De ezen felül ár, név, vagy újdonság szerint is sorba lehet rendezni az oldalon szereplő termékeket, ami szintén segíthet a megfelelő termék kiválasztásában. Bár az igazat megvallva szerintem nem igazán lehet melléfogni. Eddig bármelyik illatú nedves törlőkendőt próbáltam ki, mindegyikkel maximálisan elégedett voltam.

De ugyanígy a márkákat is szoktam válogatni, és nekem mindig az a tapasztalatom, hogy maximálisan kíméletesen bánnak az egyébként, erős színpadi sminktől igénybe vett bőrömmel. Ti szoktatok nedves törlőkendőt használni? Van esetleg kedvenc típusotok vagy lelőhelyetek? Ne habozzatok megírni!