Ipari takarítógéppel már nem művészet a tisztaság

Neked milyen a kapcsolatod a művészettel?

Lehet, hogy most vidáman elmosolyodtál, de az is lehet, hogy szemforgatva csóválod a fejed, hiszen “neked semmi közöd az ilyenekhez”. Pedig, hidd el, a művészet mindenhol ott van és mindenki kapcsolódik hozzájuk valamilyen módon, még akkor is, ha azt gondolja, hogy ez egyáltalán nincs így! Persze, most azon is lehetne filozofálni vagy éppen vitatkozni, hogy mi is az a művészet: de azt gondolom, hogy ezen sokkal okosabb emberek is gondolkoztak már és talán mondanom sem kell, hogy nem véletlenül nincsen teljes konszenzus a kérdésben. Persze azért többé-kevésbé határozott véleménye azért mindenkinek lehet a témáról: számomra a művészettel kapcsolatban az egyik legfontosabb talán a szépség, vagyis valamilyen szép dolog létrehozására való törekvés. Persze ez innen abszolút szerteágazik, hiszen elképesztően sok művészeti ág és terület van: talán az irodalom és a képzőművészet az, ami elsőként az emberek eszébe jut, de nem szabad elfelejteni az iparművészetet, a színházművészetet, vagy éppen az építészetet sem. minden korszakra jellemző legalább egy nagyobb korstílus, és jellemzően minden területen megmutatkozik valamelyest, hol jobban, hol kevésbé: például nézzük a szecessziót! Ez az én egyik nagy kedvencem, az irodalmi versekben az egyik jellemzője az, hogy sok kis kacskaringós növénymintát írnak le, de az építészetben is előszeretettel használták – fő jegy itt szintén a sok-sok növényminta. Persze ez most csupán egyetlen kiragadott példa volt a sok közül, számos stílus létezik még, rengeteg olyan is, amelyet csak a nálam szakavatottabbak ismernek. Tehát adott esetben egy építész is tekinthető művésznek, de a tervezők már mindenképpen: az, hogy egy művész jó- e vagy sem, szintén elég szubjektív, leginkább a kortársak, vagy éppen az utókor fogja ezt eldönteni… De ezek alapján szerintem bárki elfogadja, hogy a művészet tényleg mindenhol jelen van az emberek életében, csak egy kicsit kell odafigyelni az apró részletekre és észre kell venni a szépségeket.

Egyébként nem csupán a művészetet nehéz észrevenni olykor, hanem az alkotás is legalább ilyen nehéz.

A mi üzletünkben például kész művészet rendet és tisztaságot tartani! Persze, most kissé túlzok és elviccelem, de nem véletlen, hogy miután közös üzletbe kezdtünk egy régi barátnőmmel, be kellett látnunk, hogy ketten a takarításra kevesen vagyunk és bérelhető takarítógép után kellett néznünk – nem volt egyszerű, ide kattintva magad is megnézheted és meggyőződhetsz róla, hogy a legjobb lehetőség mellett döntöttünk.

Hát, ha a takarítás néha művészet… akkor a legjobb bérelhető takarítógép megtalálása is.

Mi magunk is rengeteg ideig kerestünk, sőt először leginkább ipari takarítógép vásárlásában gondolkoztunk, nem volt teljesen magától értetődő az, hogy a bérelhető takarítógép a legjobb döntés a számunkra a Greenway Kft-től. Ehhez kellett némi idő, sok-sok kört le is futottunk.

Egy jó pár sor óta áradozom már a Greenway Kft-ről, de akkor rá is térnék a lényegre a céggel és a bérelhető takarítógépekkel kapcsolatban: röviden összefoglalva, ha takarítógépet szeretnél bérelni, akkor ne is keress tovább. Mi magunk először vásárolni szerettünk volna, de hamar rájöttünk, hogy sokkal érdemesebb bérelni, kihasználva a Greenway-nél elérhető full szerviz konstrukciót, amely röviden összefoglalva annyit takar, hogy neked soha nem kell többet fizetned a szerződésben meghatározott, fix bérleti díjnál!

Ugye, hogy ez milyen jól hangzik?

És nem csak jól hangzik, hanem így is van a bérelhető takarítógépeik igénybevételének esetén. Amennyiben vásárolsz egyet, annak gyakorlatilag csak az az előnye, hogy a tiéd, vagyis a cégé marad – már amennyiben ezt előnynek lehet nevezni, merthogy óhatatlanul is téged fognak terhelni a későbbiekben a különböző járulékos költségek, úgy mint például szükség esetén a javíttatás, amennyiben valami probléma történik. Ez pedig, mondanom sem kell, igencsak költséges mutatvány, és lehetőség szerint mindenki szeretné ezt elkerülni… De ilyen az a helyzet is, amikor rájössz, hogy valamilyen okból kifolyólag más típusú gépre lenne szükséged, így szeretnéd cserélni a meglévőt: nincs is ezzel semmi baj, de a meglévőt csak olcsóbban tudod eladni, hogy a helyére vegyél egy újat. Ez mind-mind komplikált, anyagilag pedig biztos, hogy nem fogsz belőle jól kijönni, márpedig ez egy teljesen elképzelhető helyzet. A Greenway Kft viszont nagyban megkönnyíti ügyfelei életét és hatalmas rugalmasságot biztosít, hiszen amennyiben valamilyen ok miatt már nem az addig bérbe vett gép tűnik a megfelelőnek, akkor teljesen ingyenesen cserélheted egy másikra: nem fogsz feleslegesen kidobni hatalmas összegeket a vásárlásra, nem lesznek idegőrlő heteid-hónapjaid az eladással, majd az új vásárlásával kapcsolatban. Szintén hasonló előny, hogy ahogy már említettem, semmilyen plusz költség nem fog téged terhelni a későbbiekben például a javíttatással kapcsolatban sem: amennyiben valamilyen probléma adódik a takarítógéppel, ők egyrészt egészen biztosan kimennek megnézni a helyzetet 24 órán belül, de sürgős esetben ez akár már 12 órán belül is megtörténhet. Nem fog téged kiszállási díj terhelni, ahogyan a javítási munkákért sem kérnek pénzt, amennyiben szükséges valamilyen munka végzése; sőt ha cseregép a megoldás, természetesen azt is ők biztosítják, mindezt továbbra is tartalmazza a havonta fizetendő, fix bérleti díj. Ez arra az esetre is érvényes, ha egyszerűen már nincs szükséged sem a meglévő gépre, sem másikra: plusz díjak nélkül visszaadhatod a gépedet.

Szerintem teljesen egyértelmű, hogy sokkal jobban megéri a Greenway Kft-től nézni egy bérelhető takarítógépet, mintsem vásárolni egyet. Utóbbinál a vásárlás is egy elég magas összeg, és ezután még az sem zárható ki, hogy esetleg a későbbiekben várhatóak kiugró kiadások egy-egy hiba, illetve az amiatt szükséges javíttatás miatt. Az itt kizárólagosan fizetendő bérleti költség fix, előre tervezhető, nem kell amiatt aggódnod, hogy egyszer csak megnőnének a kiadásait, akár ideiglenesen. Elképesztően kényelmes megoldást is jelent, hiszen a cég nagyon rugalmas akár a cserék tekintetében is, de akkor is ideális megoldást jelenthet bárki számára, ha csak egy-egy alkalommal van szükséged egy olyan nagyobb lélegzetvételű takarításra, amelyhez célszerű egy ipari takarítógépet bérelni.

Mindemellett a Greenway figyel arra is, hogy szükség esetén oktatásokat is szervezzenek: ez mindenki számára fontos. Egyrészt a géppel dolgozók munkáját nagyban könnyíti, ha jó ismerik a gépet vagy gépeket, másrészt pedig a takarítógépek amortizációját is csökkenti a megfelelő használat, amelyet az oktatás tud segíteni, illetve biztosítani. Mi nagyon sokáig vacilláltunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is lenne számunkra a legideálisabb megoldás, de amikor a Greenway-re rátaláltunk, szerencsére mindenben abszolút mértékben a segítségünkre voltak – ahogyan a későbbiek során is így történt. Üzletünkkel kapcsolatban az egyik legjobb döntésnek bizonyult tőlük bérelni egy takarítógépet, bárkinek jó szívvel ajánlom!