Mire gondolt a költő?

Az egyik kedves ismerősöm, aki nem mellesleg egy művész, arra szólította fel a közönségét, hogy küldjenek neki érdekes tárgyakat, ő pedig megpróbál belőlük valamit létrehozni. Nagyon megtetszett ez a kezdeményezés. Azonnal el is kezdtem gondolkozni, hogy vajon miféle érdekességet tudnék neki küldeni. Lenyűgözőnek találom, mikor egyes tárgyak új értelmet kapnak, és nem feltétlenül rendelkezésszerűen használják őket.

Egyből a barkácsolás jutott eszembe, és körbe is néztem az interneten. Alapvetően tiplik rendelés volt a keresési szándékom, és sikerült is eleget tennem az elképzelésemnek. A csavarholding.hu weboldaláról rendeltem tipliket, mert gondoltam, hogy tökéletes alapanyag lenne nemcsak komoly munkálatokhoz, hanem valami igazán kreatív találmány létrehozásához is.

A sztorimban az a vicc, hogy apukám meglátta, amikor az oldalt böngésztem, azóta ő is csak tőlük rendel, ha szüksége van valamire. Bár tiplik rendelés volt a fő cél az elején, azóta csavarokat, fúrószárakat, szerszámokat is szoktunk tőlük rendelni. Kifejezetten barátságosak, és rendkívül széles náluk a választék. Ha belegondolok, csak tiplikből kilenc kategóriájuk van, ami egészen elképesztő. Pont ezért én is meg tudtam rendelni igazán különleges alakokat is, mint például a gipszkartonhoz való műanyag dübel, vagy az érdekesebb anyagú fémdübelek és beütőékek.

Úgy gondolom, hogy aki szeret barkácsolni, annak érdemes rálesnie a csavarholding.hu oldalára. Rendkívül széles választékkal rendelkeznek, így mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelő kialakításokat. Legyen szó tényleges munkáról, építkezésről, vagy akár a művészetről. A kreatívkodáshoz a színes csavarjaik is tökéletes opciók lehetnek, mert az esztétika mellett a minőséget is megőrzik hosszú ideig. Az ő üzletüket tényleg úgy nevezném, hogy: A Lehetőségek Tárháza.

tiplik rendelés