Webáruház készítés árak – valamit valamiért

Mindenkinek van egy szenvedélye vagy hobbija. Sokan élnek-halnak a jó ételekért, borokért, autókért. Van, aki minden pénzét el tudná költeni pókeren és olyan is akad, akinek például a sport a hobbija. Nekem személy szerint a művészet a hobbim. Habár képben vagyok a művészetekben és szívesen járok kiállításokra, mégsem vagyok alkotó egyéniség ebben a témában. Ennek ellenére nagyon tudom értékelni a művészi és egyedi dizájnokat.

Miután elmentem egy könnyűzenei koncertre, osztálytalálkozóra siettem. 10 éves érettségi találkozónk volt és már nagyon izgatottan vártam, hisz imádtam azt az osztályt, rengeteg közös élményünk volt. Odaérve elfoglaltam a helyemet és az este folyamán igyekeztem mindenkivel beszélgetni, mert eszméletlenül kíváncsi voltam, hogy kivel mi történt. A legérdekesebb beszélgetésem mégis az osztályfőnökömmel volt.

webáruház készítés árakKlári néni elújságolta, hogy a férje éppen mostanában indít egy vállalkozást és egy webáruház készítéssel foglalkozó céggel tárgyalnak a napokban. Miután sikeresen lezárták a webáruház készítés árainak a témáját, próbáltak tovább haladni.

De ekkor jöttem én…

Klári nénivel hosszasan beszélgettünk a férje vállalkozásáról és elmesélte, hogy fényképek keretezésével foglalkozik majd. Nekem pedig eszembe jutott egy olyan ötlet, hogy egy művészt kéne felfogadnia, egy grafikus vagy tervezőt, aki egyedi képkereteket tud készíteni, és ezt a piaci rést kéne megcélozniuk. Bár ekkor már a webshopot is eszerint kéne megalkotni. Klári néni hazament, majd másnap hívott, hogy a férjével beszélgettek erről az egészről és nagyon tetszik neki az ötlet. Természetesen miután beszélgettek az új tervekről a céggel, a webáruház készítés árak is megváltoztak. A cég, aki csinálja neki a webshopot teljesen nyitott az újdonságokra, szóval nem okozott különösebb gondot a művészi webshop megalkotásának a feladata. Sőt, inkább örültek neki, mert igazi kihívásnak gondolták ezt a dolgot.

Miután elkészült a webshop művészi dizájnja, egyből megmutatták nekem is, majd találkoztam Klári néni férjével is. Elmeséltem neki, hogy miért gondoltam jó ötletnek azt az egyedi képkeret témát. Elmeséltem neki, hogy mennyire imádom a művészetet, és hogy néha én is rajzolok, de mégsem érzem azt a művészi vénát magamban, amiért bárki pénzt adna. Azért csak erősködött és megkért, hogy tervezzek egy képkeretet. Meg is csináltam és annyira elnyerte mind a kettőjüknek a tetszését, hogy megkértek, dolgozzak velük és csináljam én az egyedi képkereteket. Ettől kezdve a webáruház dizájnjába is lett beleszólásom és tudtam különböző instrukciókat is adni a Grent Médiának, hogy mit és milyenre szeretnénk és a webshoppal kapcsolatban. Szerencsére ők egy olyan cég, akik teljesen szabadgondolkodásúak, van fantáziájuk, így könnyen továbbvihető az ő segítségükkel egy-egy ötlet, és sokkal jobb dolgokat is ki lehet belőle hozni.

Azért volt nekem is szimpatikus ez a cég, mert a webáruház készítés árak is arányosan lettek csak magasabbak az elvégzendő munkával. Szerintem bárkinek simán ajánlanám őket, aki valóban egy profi, igényes és könnyen kezelhető webáruházat szeretne a magáénak tudni.

Eleinte egyébként nagyon furcsa volt a közös munka Klári nénivel és a férjével, de jól kijövünk és a Grent média csapat is mindig mindenben ott áll mögöttünk, tőlük bármikor kérhetünk segítséget ebben az adott témában és jó tudni azért, hogy valóban hozzáértő emberek nyújtanak segítséget.

Úgy döntöttem, hogy, idővel én is szeretnék majd saját vállalkozást, addig Klári néninél tanulok, hogy mit és hogyan kell csinálni egy saját vállalkozásban, és majd utána fogok sajátot indítani. Az pedig teljesen evidens lesz, hogy kihez fogok fordulni webáruház készítés miatt.

Nagyon örülök, hogy létrejött ez az osztálytalálkozó, mert máskülönben nem tudtam volna találkozni Klári nénivel, rajta keresztül a férjével, és nem lenne most ilyen szuper munkám, ami hosszútávon biztosan kifizetődő lesz, nem csak pénzben, hanem tanulásban is.

Mivel a webáruház készítés árai nem alacsonyak, így nekik is időbe telt mire mindenre össze tudták gyűjteni a kezdőtőkét. Klári néni ugyebár tanárként dolgozik, a férje már nyugdíjas, de ő repülőtéri irányító volt, sokat és keményen dolgozott, gyakran éjszakába nyúlóan, de most végre értelmet nyert a sok éves iga, amit a munkahelyén lehúzott. Ő valahogy nem tud pihenni, folyton valamit csinálnia kell és szereti azt is, ha több lábon tud állni anyagilag és a maga ura tud lenni. A nyugdíj kevésbé biztos anyagi forrás, mint azt tudjuk, lehet nekünk már nem is lesz.

Egy szó, mint száz, mindenképpen jó húzás volt ez a részükről és szerintem velem is jól fognak járni, nem csak a Grent Médiával!