Náluk az autós kiegészítők rendelése már szinte művészet

A művészet nagyon sok részben érinti az életemet szinte minden nap. Egyszerűen úgy gondolom, hogy a művészet az a tulajdonság, ami a leginkább megkülönböztet minket az állatoktól. Hiszen ha belegondolunk, akkor a művészetnek alapból nincs sok plusz célja, legalábbis létfenntartás értelemben. A művészet öncélú, és mégis, sokkal tovább tud mutatni egy embernél. Rengeteget gondolkoztam már korábban is azon, hogy pontosan mi az értelme a művészetnek és az utóbbi években a következő dolgokra jöttem rá.

A művészet egy univerzális dolog mindenki számára. Nem kell, hogy az egy drága festmény legyen, vagy egy egyszerű tévés sorozat, mindegyik túlmutat az alap emberi élményen. Ez pedig az, hogy ennünk, innunk és aludnunk kell. A művészek sokszor ráadásul még ellene is mennek ezeknek az alap igényeknek, hogy felfedezzenek valamit, ami ezek mögött rejlik. Ez a hozzáállás számomra elképesztő, viszont megvannak a maga veszélyei.

Alapból tehát szerintem a művészetnek az a funkciója, hogy összekapcsolja az embereket. Elvégre olyan nehéz kifejezni magunkat egy másik ember számára. A művészet arra ad lehetőséget, hogy egy kicsit felül tudjunk emelkedni ezen a hiányosságon. Így pedig sokszor egy olyan részünket tudjuk megmutatni másoknak, amikről korábban nem is tudtak. Mert nem lehet másképp kifejezni.

A legérdekesebb dolog mindig nekem is az volt, hogy mikor valaki elolvasta egy versemet, egyáltalán nem tudta összerakni azzal a képpel, ami alapból élt a fejében rólam. Sokszor ezek a versek éppen valami szomorúságot, vagy fájdalmat fejeztek ki. Ilyenkor jönnek a legviccesebb reakciók, különösen rokonoktól. Mindig azt kérdezték, hogy jaj, valami baj van, vagy azt, hogy miként tudnak segíteni. Pedig sokszor semmi komolyabb problémám nem volt. Az ember rengeteg féle érzelmet él át és a versek ezt is le tudják jegyezni. Néha pedig ezek az érzelmek negatívak lesznek. Szerintem ezektől sem szabad félnünk. Inkább közel kéne engednünk őket és megérteni.

A héten szerencsére azonban nem ilyen magasröptű problémákkal szembesültem. Most már pár éve, hogy megvan a saját autóm és eleinte végtelen boldog voltam miatta. Ahogy azonban telt-múlt az idő, rájöttem, hogy mennyi sok problémával is járhat egy ilyen jármű. Különösen, ha karbantartásról beszélünk. Ezért is volt óriási szerencse, hogy internetes kereséseim között egyszer rátaláltam a https://autofelszerelesek.hu/tetobox oldalra.

Korábban már hallottam az Autófelszerelések oldaláról egy ismerősömtől, ő azonban nem mondott mélyebben semmit erről a helyről, csupán annyit, hogy neki sokkal kényelmesebb innen beszereznie az autós kellékeket, mint egy rendes boltból. Én teljesen átéreztem azt, amit mondott, mivel mindig úgy voltam vele, hogy óriási idő és pénzkidobás ezekbe a boltokba menni. Különösen azért, mert nem értek annyira az autós termékekhez. Tehát, akárhányszor mentem rendes boltba, mindig az eladókat kellett kérdezgetnem.

Erre a rengeteg gondra adott megoldást a https://autofelszerelesek.hu/tetobox linken található oldal. Ha beírjátok a keresőbe egyébként, hogy tetőbox vásárlás, az ő oldaluk igencsak szép helyen fog szerepelni. Már ez is egy nagyon pozitív fejlemény, hiszen látszik, hogy az oldal rendesen karban van tartva és figyelnek arra, hogy relevánsak maradjanak a keresőbe. Nem hiszem, hogy bárki szívesen rendelne egy olyan oldalról, ami a keresőben nagyon alul van. Ez nekem legalábbis egy intő jel.

A https://autofelszerelesek.hu/tetobox oldala azonban nem csak ehhez értett, hanem ahhoz is, hogy miként lehet összerakni egy olyan honlapot, amire az ember szívesen néz. Mikor fellépünk a https://autofelszerelesek.hu/tetobox linkre, nem az a kép fog fogadni minket, amihez, lehet, hogy már hozzászokhattunk. Tehát, nincsenek idegesítő reklámok és az Autófelszerelések nem próbál meg lenyomni a torkunkon egy csomó olyan kedvezményt, amire senki nem kíváncsi. Épp ellenkezőleg. Egy szépen kialakított, letisztult oldal fogad minket, ahol szinte mindent meg fogunk találni pár kattintás után.

Tehát, ha nem a https://autofelszerelesek.hu/tetobox linken érkeztem volna és tetőbox vásárlása érdekelt volna, akkor nem kell mást tennem, mint az intuitív menürendszert használni. Az egész oldal úgy van kialakítva, hogy minél hamarabb rátaláljunk azokra a termékekre, amikre szükségünk van. Én egyáltalán nem ehhez voltam szokva, mikor rendes autós boltokba jártam. Épp ellenkezőleg. Egy csomószor azt se tudtam, hogy mi merre van és ha nem volt éppen a közelben egy boltos, akkor biztosan rengeteg időt elvesztegettem a keresésre.

Itt azonban csak ki kellett választanom azt a kategóriát, ami a tetőbox termékhez tartozott és már kész is voltam. A https://autofelszerelesek.hu/tetobox linken belül tehát csak azokat a termékeket fogjuk látni, amik minket érdekelnek. Ez egyrészről egy nagy megkönnyebbülés volt számomra, másrészről pedig segített abban, hogy csak a legjobb terméket válasszam ki. Ez volt a másik óriási hátránya a rendes boltoknak. Sosem tudtam rendesen összehasonlítani az ugyanabba a kategóriába tartozó termékeket.

A https://autofelszerelesek.hu/tetobox részlegen azonban minden főbb adat fel volt már a képük alatt tüntetve. Így egymás mellett láthattam az árakat, illetve, nem kellett a termékeket felemelgetnem, hogy megnézzem milyen járműhöz jók. Ez mind olyan hihetetlen módon megkönnyítette a vásárlást, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy többé nem is akarok máshonnan rendelni, mint egy online boltból.

A https://autofelszerelesek.hu/tetobox kategórián belül található termékek azonban még tartottak számomra pár kellemes meglepetést. Az egyik ilyen meglepetés az volt, hogy mennyibe kerülnek. Mivel ez egy webshop, ezért gondolhatjuk, hogy az árakra nem igazán lehet panasz. Ezen az oldalon azonban ki merem jelenteni, hogy még ezen felül is elképesztően jók voltak az árak. Tényleg ezek után nincs értelme máshonnan rendelni, mint online.

Hiszen annyira kényelmes az egész. Sokan azonban fel szokták hozni azt az érvet, hogy ezeken az oldalakon nem tudjuk rendesen megnézni azt, hogy mit vásároltunk. Én ezt az indokot nem tartom valósnak, mivel az összes termékhez egy tömör leírás és egy kép is van fűzve. Ne mondja nekem senki, hogy ezekkel nem tudja jobban átnézni egy adott termék főbb paramétereit, mintha a kezébe fogná, vagy a boltost kérdezgetné.

Összességben tehát nagyon elégedett voltam azzal, amit a https://autofelszerelesek.hu/tetobox kategóriában láttam. El is határoztam, hogy veszek az autómhoz innen egy tetőboxot. Most már csak arra voltam kíváncsi, hogy ez is olyan egyszerű lesz-e, mint idáig minden az oldalon. Nem kellett ebben sem csalódnom, mivel ez az oldal minden aspektusában kiválóan van megtervezve. Így nem kellett mást tennem, mint behelyezni a kosárba a tetőboxot. Ezt követően már csak pár kattintás kellett. Kitöltöttem a szállítási adataimat, illetve azt, hogy miként szeretnék fizetni. Ennyi volt az egész és őszintén, nem is tudok elképzelni ennél egyszerűbb módját az autós kellék vásárlásnak. Azóta is rendszeresen használom őket és ez a jövőben sem fog változni.