Legyen a motorozás is művészet ezekkel az új gumikkal

Sokan azt mondják, hogy különleges dolog művésznek lenni. Valóban, nem mindenkinek van tehetsége ahhoz, hogy a művészetet kiválóan művelje, mégis, úgy gondolom, hogy sokkal több ember számára lehetne elérhető az önkifejezésnek ezen módja. Épp az a baj a művészettel, hogy mindenki azt gondolja, hogy eszméletlen hosszú tanulásra van szükség az elsajátításához. Ez a hozzáállás azonban szerintem pont szem elől téveszti azt, hogy minek kéne a művészetnek lennie.

Sokszor hallottam azt barátaimtól, hogy szeretnek rajzolgatni, de nem érzik magukat tehetségesnek. Megnéztem, hogy miket készítettek és teljesen el voltam ájulva. Ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy én nem tudok rajzolni egyáltalán. Pont ezért más perspektívából láttam az egészet. Ez az önkifejezésnek egy olyan módja volt, ami számomra elérhetetlen. Ezért mindig próbáltam győzködni őket, hogy csinálják még, legalább azért, hogy én gyönyörködhessek benne.

A legutóbbi művészeti produktum, amivel találkoztam és ami teljesen meglepett, az a motortire webáruház oldala volt. Már egy ideje foglalkozom motorokkal és akik birtokolnak egy hasonló szerkezetet, azok tudják, hogy mennyi gonddal tud járni a gumik cseréje és a kerekek karbantartása. Mikor elmegyünk egy szerelőhöz, nem lehetünk biztosak abban, hogy nem csak át akarnak-e verni minket egy kis plusz pénzért. Az egyik barátom javaslatára pont ezért kerestem fel a motortire webáruház oldalát.

Röviden annyit tudok mondani róla, hogy szinte az összes gondomat megoldotta. Mikor fellépünk az oldalra, már rögtön érezhetjük, hogy a motortire webáruház tervezői pontosan tudják, hogy mi teszi életérzéssé a motorozást. A fekete és sárga szín kombinációja nagyon stílusos külsőt ad neki, ezen kívül pedig nagyon praktikus is a színválasztás, mert a sötétben is tudjuk nyugodtan böngészni az oldalt, úgy, hogy nem fogja kiégetni a retinánkat.

A motortire webáruház oldalának tetején felfigyelhetünk a legfontosabb funkciót ellátó keresőre. A motorgumi kereső nagyon részletes személyre szabást engedélyez számunkra. El lehet felejteni a bizonytalan matatásokat a boltban, vagy a kínos pillanatokat, mikor az eladó nem találja, amit mondtunk nekik, vagy esetleg mi felejtettünk el pár paramétert. Itt, ha éppen nem vagyunk biztosak valamiben, nem kell hazamennünk, hanem egyszerűen meg tudjuk nézni, hiszen otthonunk kényelméből tudunk vásárolni. Elsőre ez nem tűnhet olyan nagy pozitívumnak, de így nem kell sorban állni és harcolni az esetleges utolsó termékért.

Attól függetlenül, hogy tapasztalt motoros vagyok, azért nincsen minden paraméter a fejemben. Gyorsan meg is lestem, amire szükség volt és bepötyögtem a motortire webáruház keresőjébe. Érdemes odafigyelni arra, hogy a bal alsó sarokban kiválaszthatjuk, hogy milyen gumit szeretnénk. Ez azért fontos, mert a motortire webáruház oldalán új és használt gumik vásárlására, egyaránt van lehetőség. Én most feltétlenül biztosra akartam menni, úgyhogy az új gumi opciót választottam, de abszolút látom azt a helyzetet, mikor az ember inkább a használt gumit részesítené előnyben.

A gumik árai egyáltalán nincsenek elszállva. Sőt, bizton állíthatom, hogy rengeteget sokkal olcsóbban lehet megkapni, mint egy átlagos boltban. Ezen nem is érdemes nagyon meglepődni, mivel a motortire webáruház, internetes mivoltja miatt könnyedén meg tudja ezt engedni. A kiszállítási díj sem durva, úgyhogy nem hiszem, hogy túl sok ellenérvet lehetne felhozni a motortire webáruház szolgáltatása ellen. Minden veterán és friss motorosnak ajánlom, aki kicsit kényelmesebben szeretné karbantartani a motorját.