A szem alatti karikák eltüntetése is lehet művészet

Az egyik legnagyobb szerelmem a festészet, most épp a humanista művészet elterjedésébe ástam bele magamat. Rogier van der Weyden művészetéről olvastam épp a minap, ő alkotta meg a humanista képzőművészet egyik legkifinomultabb alkotását. A művészetét teljesen átitatják a fények és az érzelmek, mint például a Levétel a keresztről című alkotása. Ez egyébként a madridi Prado egyik termében található.

Az ilyen és ehhez hasonló alkotásokat elnézve mindig álmélkodok azon, hogyan lehet az üres vászonból ilyen csodákat létrehozni. Én csak egyszerű rajongó vagyok, az én kezemben sem ceruza, sem az ecset nem képes arra, mint amiket tátott szájjal szoktam nézni.

Ugyanilyen hihetetlen, csodálatos élmény számomra reggelente a szem alatti karikák eltüntetése. Tudom, ez nem kimondottan művészet, de bennem valahogy mégis azt a varázslatos érzetet kelti, hiszen egymagam erre sem lennék képes, de van olyan segítség, amivel pillanatok alatt elérhető olyan változás, amire álmomban sem gondoltam volna.

Reggelente pillanatok alatt felviszem a szemem alatti részre az InstantENSE Plus szérumot, majd néhány perc alatt le is viszi a puffadást a szemeim alól, a szem alatti karikák pedig teljesen eltűnnek. Már többféle krémet, szérumot kipróbáltam, de ez az első olyan, aminél tényleg az első felvitelkor ennyire szembetűnő a változás. Nagyon elégedett vagyok ezzel a készítménnyel, nekem már a reggeli rutinommá vált a használata, és valóban egyfajta művészetnek élem meg azt a varázslatot, ahogy néhány perc alatt képes eltüntetni a szemeim alatt megjelenő karikákat.

Ezzel a szérummal már egy hónapja megismerkedtem, így bizton állíthatom, hogy jól működik, de igazából, aki belevág és kipróbálja, már az első használatnál tapasztalni fogja az előnyeit. Persze megoldás lehet a feltöltés, plasztika, vagy rengeteg sminkkel elrejteni a karikákat, de egy klinikailag tesztelt krém számomra jobb megoldásnak bizonyult, főleg, hogy a karikák nem is feltétlenül jelennek meg minden nap, így tényleg akkor használom, amikor szükségem van rá. Nekem még kicsit több mint a fele meg is van a tubusban. Az oldalon azt írták, hogy minden napos használat mellett legalább 60 napig elegendő a szérum, én ebben a hónapban majdnem minden reggel használtam, de volt egy-két nap amikor nem volt rá szükség, ezért lehetséges valószínűleg az, hogy nekem kicsit még több is van, mint a fele. De az biztos, hogy legalább egy hónapig még elegendő lesz.

Nagyon tetszett, hogy az oldalon nem egyből az eladás volt a cél, hanem először elmondanak minden lehetséges megoldást a szem alatti karikák eltüntetésére, amit akár házilag szinte ingyen is ki lehet próbálni. Ilyen például a jeges borogatás készítése, de az oldalon ennél sokkal több tippet is elolvashattok, és ha szeretnétek kipróbálni azt, amit én is használok és olyan jól bevált nekem, akkor az oldalon a cikk alatt akár meg is tudjátok rendelni. Ha nektek is olyan mázlitok lesz, akkor lehet, hogy még ti is akciós áron és ingyenes szállítással juthattok hozzá.

A termék alatt véleményeket is lehet olvasni, így ha az én ajánlásom nem lenne elegendő, javaslom, hogy böngésszétek át az oldalon posztolt tapasztalatokat is. Van olyan, akinek balesetet követően alakult ki egy ödéma a szeme alatt, ami nem akart neki visszahúzódni, de végül ez a termék megoldotta neki, így akár ödémáról, akár szem alatti karikák eltüntetéséről van szó, nagyon jó szívvel ajánlom. Több mint 100 vásárlói vélemény található az oldalon, ami a segítségedre lehet a döntésben.

Pár perc alatt feszes, karika mentes szemek elérése valódi művészet szerintem, és te mit gondolsz?