A művészlelkek is a https://www.annataska.hu-n vásárolnak

A családomban található pár művészlélek. A bátyám pl. annyira az, hogy grafikusként végzett a középiskolában. Nekem inkább hobbiként van jelen az életemben, legtöbbször karcképeket készítek, de kipróbáltam már a számos kifestőket is. A legújabb hóbortom az élményfestéshez köthető. Kettő képet festettem már ezzel a módszerrel. A lényeg, hogy egy nagyjából felrajzolt vásznat, a szükséges mennyiségű és színű festékeket, egy kicsi képet az eredetiről és egy videó hozzáférést tartalmaz a csomag. A videón bemutatják, hogy hogyan  érdemes megfesteni a képet. Persze ettől bátran el is lehet térni. Tehát minden adott az alkotáshoz, a többi már csak rajtunk és a fantáziánkon múlik.

Egyszeri alkalomból állandó hobbi

Ezekből sokat tanultam, így elkezdtem magamtól is festegetni. Vettem pár vásznat, akril festékeket, ecseteket és még egy festő állványt is. Azóta több barátomat is megajándékoztam az általam készített képekkel. Ugyan nem vagyok egy Picasso, de azért egyre ügyesebb vagyok és egyre jobban élvezem. Az eszközöket rendszerint a neten szerzem be, és akkor nem kell több boltba elmenni, hanem minden egy helyen megkapható. 


Online szinte bármi beszerezhető

https://www.annataska.hu
A https://www.annataska.hu-val te is trendi táskákra tehetsz szert


Mostanában nemcsak művészkellékeket veszek az interneten, hanem kiegészítőket: táskákat, pénztárcákat is. Ebben van segítségemre a https://www.annataska.hu weboldala, ahonnan ezeket mind be tudom szerezni néhány kattintással. A kategóriák és az oldal átláthatósága miatt könnyedén meg szoktam találni, amit keresek. Általában összevárom, hogy egyszerre rendeljek több mindent, vagy pedig a barátnőkkel vagy családtagokkal együtt adok le rendelést. Ha csak egy-egy dolgot rendelek, az azért van, mert ajándék lesz valakinek. Olyankor nem várom össze. 

Náluk megéri VIP tagnak lenni


Mivel még az első rendelés alkalmával beregisztráltam VIP tagnak, így extrán jól járok. A vásárlások alkalmával pontokat gyűjthetek és további kedvezményeket zsebelhetek be. Alapjáraton is vannak kedvezményes termékek a https://www.annataska.hu oldalán, de a VIP tagsággal még több kedvezményre tehetünk szert.  Nem csak az akciók jellemzők, hanem a minőség és a márka is. Több márka termékeit is forgalmazzák a webáruházban. Több, bőrből készült olasz termék is megtalálható a kínálatukban.


Választható fizetési és szállítási módok


A szállítás és a fizetés is kétféleképpen történhet. Utánvéttel is fizethetünk a futárnál, valamint előre utalással is lehet rendezni a számlát. Utóbbi kicsit talán lassabb folyamat, legalábbis a weboldal leírása alapján annak tűnik, de nem próbáltam még ezt a módszert. Rendszerint utánvételes fizetést szoktam választani, mert nekem ez a kényelmesebb. Biztos vagyok benne, hogy az utalás is gördülékenyen és egyszerűen zajlik, csak kicsit hosszabb úgy az átfutási idő. A csomagot futárszolgálattal házhoz is kérhetjük, vagy akár Pick-Pack Pontra is. Ezek költsége egységesen 1000 Ft, amely a mai árakhoz képest, szerintem teljesen korrekt. Én örülök, hogy van Pick Pack Pontos lehetőség is, mert legtöbbször nem vagyok otthon, amikor a futár jön, ezért mindig telefonon kell vele egyezkednem. Ettől kímél meg a Pick-Pack Pontra szállítás lehetősége. Itt csak jön az értesítés, én pedig megyek és felveszem a csomagom, amikor ráérek.


Szeretnél képben lenni az újdonságokkal, legújabb akciókkal? Akkor iratkozz fel a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről.


Ha pedig nem szeretnétek lemaradni az akciókról, újdonságokról, akkor érdemes a https://www.annataska.hu oldalán feliratkozni a hírlevelükre. Már ezzel és a regisztrációval is pontokat lehet gyűjteni, amelyet már akár az első vásárláskor fel is lehet használni. Pontgyűjtésre fel!