A gázszerelőnek hála elindulhatott a művészeti tanfolyam

A suliban anno én voltam az a különc, artista lélek, akinek csak egy-két barátja volt és minden szünetben rajzolgatott. Már az ottani rajztanár látott bennem potenciált, így majdnem csak kötelezővé tette, hogy művészeti szakkörre járjak, ami végül nagyon is jó választásnak bizonyult. Ezt követően művészeti gimibe mentem és elvégeztem több tanfolyamot, valamint egy OKJ-s képzést is. Most pedig már hatalmas tudással és sok-sok munkával a saját tanfolyamom indítását tervezem.

Mindig is nagy álmom volt, hogy azt a rengeteg mindent, amit tanultam, másoknak is átadhassam. Így egyre inkább izgatottabb lettem, ahogy közeledtünk a célom felé. Most már minden készen áll, közel egy éves procedúra van a hátam mögött, de nekem már most megérte. Az első alkalom telt házas lesz, hiszen annyian jelentkeztek, ahány tanulót fogadni tudnék. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz, így nagyon vártam, hogy elkezdődjön a tanfolyam.

Utolsó pillanatban azonban nem várt problémába ütköztem, és úgy tűnt, talán az egész kudarcba fulladhat. Még az első alkalmat megelőző nap ellátogattam a terembe, amit kibéreltem, hogy megnézzem biztos minden rendben van, azonban fagyos levegő fogadott az helyszínre belépve. A kinti téli időhöz hasonló hőmérsékletet mutatott a hőmérő, amit fel sem fogtam, hiszen működnie kellene a fűtésnek. Teljesen kétségbeestem, hiszen így nem várhatom a tanulókat, valamint így nem ülhetnek ebben a teremben órákat, mert megfáznak.

Sürgetett azonban az idő, így egyből rákerestem, hogy “gázszerelő budapest 0-24“, hátha kiad valamilyen SOS megoldást. Rá is találtam a topvizgazfutesszerelo.hu oldalra, ami akár egy órán belüli kiszállást ígér Budapesten és Pest megyében. Először azt hittem, ez valamilyen megvezetés, azonban nem, tényleg ilyen szuper szolgáltatásról van szó.

Felhívtam őket és a telefonos munkatárs egyből megnyugtatott, hogy minél előbb kiküldenek hozzám egy szakembert. Ez tényleg így is történt, hiszen hamarosan ott is állt mellettem a szerelő, hogy felderítse miért is van ilyen hideg és mi a baj a fűtéssel. Hála égnek megállapította, hogy semmi komoly, csupán a kazánnal kellett babrálnia valamit, de nagyon hamar végzett vele. Ilyen elképesztően profi és gyors kiszolgálásban régen volt már részem.

Az elvégzett munkáról részletes számlát is kaptam, valamint a szakember felvilágosított arról is, hogy a szolgáltatás garanciális is. Lehetne ennél jobb?

A gyorsaságnak köszönhetően másnapra visszamelegedett a terem, így zavartalanul indulhatott a művészeti tanfolyamom. Nem gondoltam volna, hogy a “gázszerelő budapest 0-24” kereséssel ennyire megyek majd és egy ilyen szuper szolgáltatásban lesz részem. Biztos vagyok benne hogy ezentúl csak is a topvizgazfutesszerelo.hu-hoz fogok fordulni.