Online katalógus már – már művészet

Nemrégiben egy kortárs kiállításon jártam, ahol fiatal képzőművészek mutatkozhattak be, és mindamellett megvételre is kínálták az általuk elkészített alkotásokat. Nagyon jó élmény volt az, hogy láthattam, mennyi tehetséges fiatal, engedte szabadjára a gondolatait, és hogy mennyi minden kavaroghat a fejükben ami vásznokra teremtődik. Stílusok, színek és formák egyedi összhangban találkoztak egymással. Élménydús kiállítás volt, melyen után vissza kellett zökkenni a mindennapokba. Ekkor jutott szembe, hogy bevásárolnom kellene, de nem tudtam eldönteni, hogy melyik egységbe menjek. Nagy szerencsém volt, hogy a kiállításra elkísért engem egy nagyon kedves barátom, és ő ajánlott egy remek oldalt, ahol minden élelmiszert és ruházati, illetve gyógyszert forgalmazó cégek újságai megtalálhatóak. Az aktuális ajánlatokat így nem kell keresni a postaládákban, hanem pár kattintással elérhetővé válnak az interneten. Nagyon jól tagolt formában, hogy mindenki számára egyszerűen elérhetőek legyenek az éppen az érdeklődő által keresett szolgáltatások. Egyfelől keresés útján lehet megtalálni azt a boltot, ami a kereső számára legközelebb van, lokalizálni lehet, hogy mely újságokat adja ki a kereső, vagy szimplán a főoldalról ki lehet választani, hogy mely bolt, forgalmazó egység aktuális akciókat tartalmazó újságját szeretnék megnézni.

Szuper ötletnek tartottam ezt, hogy nagyon hálás voltam a kísérőm számára, hogy felhívta a figyelmemet erre a remek oldalra, mert éppen a napokban gondolkodtam azon, hogy kiírom a postaládámra, hogy nem kérek szóróanyagot, az erdők és a környezet védelmére gondolván. Környezettudatosságom első fázisába ez a honlap nagyon beleillik, mivel az akciókat tartalmazó újságok pdf formátumban, lapozásra alkalmasak, akár a telefonon, akár a számítógépen válhatnak elérhetővé.

akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag

A kiállítási kísérőm át is küldött egy linket, hogy ne is kelljen nagyon keresgélnem: akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag, szuper ötlet volt ez tőle, nagyon kedvelem a boltot, mindig megtalálom azokat a termékeket, amelyekre szükségem van, és ha még jó áron is szerepelnek az újságban, akkor még inkább megéri ellátogatni a hozzám legközelebb eső üzletbe. Még ott a kiállítás helyszínén megnéztem a telefonomon a barátom által átküldött linket: akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag. Nem csalódtam, jól kezelhető felület, telefonon is nagyon jól lapozható, kényelmesen használható pdf formátum. Persze, ha már az oldalra tévedtem akkor nem csak a barátom által figyelmembe ajánlott oldalon;akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag nézelődöm, hanem tényleg saját szemmel győződöm meg arról, hogy ezen az oldalon tényleg számos újság megtalálható, mely mindegyike érvényes, tehát az akció időtartama releváns, ugyan azt tudom megnézni online formában, mint amit a postaládámban eddig megtaláltam. Ténylegesen nagyon jól tagolt oldallal találtam szemben magamat, szuper, hogy léteznek ilyen oldalak. Elkezdtem fejben összeállítani a bevásárlólistámat a- akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag alapján, nagyon könnyedén ment, szuper árak, szuper minőségben, így az üzletben nem kell majd sok időt eltöltenem. Még akkor is nagyon praktikus az oldal, amikor már az üzlet felé tart az ember, és a tömegközlekedésen át tudja futni, hogy milyen termékek találhatóak meg éppen szuper áron. Én is elindultam az üzlet felé, már kész bevásárlólistával, azzal a tudattal, hogy milyen könnyen ment a lista összeállítása, valamint még az is fejemben volt, hogy a szomszédaimnak is fogom ajánlani ezt a remek oldalt, hátha ők is azon a véleményen lesznek, hogy a nyomtatott újságot mellőzik majd, és csak az interneten átfutják, lapozzák majd azt az újságot, ahonnan éppen vásárolni szeretnének. Nem csak gyors megoldás, de környezetbarát is.