Művészien egyedi stílusú darabok, extra kényelemmel: Rieker webáruház | cipomarket.hu

Művésznek lenni egy igazi életstílust jelent. Törekvést a szokványostól való eltérésre, az egyediségre, a megkülönböztetettségre. Művésznek lenni azt jelenti, hogy megkérdőjelezhetetlen a munka minősége, ami kikerül a kezeim közül. Hiszen a művészetnek pont az a lényege, hogy minden alkotás más és más, kisebb vagy nagyobb létszámú közönség számára hordoz üzenetet. Néha bizony csak saját magam részére. De akkor is hordoz! Művésznek lenni azt is jelenti, hogy igényes vagyok. Nemcsak a kezeim közül kikerülő műremekekre, hanem saját magamra is. Hiszen az is az összképhez tartozik, hogy egyensúlyban tartom a saját megjelenésemet az alkotásaiméval.

Éppen ezért kedvencem a Rieker webáruház | cipomarket.hu, már ami a lábbeliket illeti. Ennek a márkának minden kategóriában vannak különféle stílusú képviselői, így minden évszakban, minden alkalomra találok közülük megfelelő cipőt, szandált, papucsot, csizmát. Ráadásul mint festő, aktív óráimat folyamatosan talpon töltöm, így az egyedi stílus mellett nagy jelentőséggel bír az igazán megbízható minőség, a tartósság és a messzemenőkig teljesítő kényelem is. A Rieker webáruház | cipomarket.hu márpedig pontosan ezeket garantálja számomra.

Minden évszakban válogatok magamnak néhány darabot az aktuális kollekcióból. Így a szállítási költség szinte észrevétlenül, jelentéktelen mértékben terhelődik a rendelés tételeire, szép egyenletesen elosztva rajtuk. Egyébként is igen kedvező, csupán 1000 forint ennek összege országosan. A gyors ügyintézésnek köszönhetően már néhány nap alatt ki is próbálhatom mindig legújabb szerzeményeimet.

A Cipőmarket felkínálja a csere gazdaságos és rugalmas lehetőségét is. Hozzáteszem, hosszú évek óta nem volt rá szükségem, hiszen a méretemet nagy biztonsággal tudom, a fazonok pedig egytől egyig mindig mintha rám lettek volna öntve. De ha előfordulna, hogy utólag meggondolom mondjuk az adott modell színválasztékát illetően, a használatlan lábbeli esetében előzetes e-mailes fotós igénybejelentést követően gyorsan megoldható volna a csere. Az új termék átvételekor csupán át kell adni az előző lábbelit a futárnak az eredeti dobozában.

Hosszú távon is nagyon elégedett vagyok a Rieker webáruház | cipomarket.hu webshoppal: igazán hozzám nőtt, és ragaszkodom hozzá!