A művészet ideológiája

Világéletemben azt vallottam, hogy bármi lehet művészet. Bármi, amit élvezettel csinálsz és szereted. Nem csak festmények, fotók, szobrok hordozhatják az emberi munkát, hanem minden, amit mi alkottunk.

A rajztanárommal állandóan vitatkoztunk. Nem voltam tehetséges. Nem tudtam ceruzával vagy ecsettel alkotni. Én jobban szerettem egy tudományos könyv sorai között elmerülni, vagy a matematika művészetébe belefeledkezni.

Az egyik barátnőmmel a vasárnapi kávézásunk során művészek és azok életéről beszélgettünk, amikor a mellettünk lévő asztalnál valaki felkiáltott örömében. Mikor rákérdeztünk boldogságának a tárgyára, akkor elmondta, hogy végre talált egy céget, amely a vállalkozásának mindennapjához szükséges tekercsés címkét el tudja készíteni.

Elmondása szerint a Tekercses címke nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda a legjobb lehetőség számára. A weboldalon leírtak alapján a tekercses öntapadós címkék jó szolgálatot tesznek akkor, ha nagy mennyiségű terméket kell azonos címkével, etikettel ellátni, mint például raktározás során. A technológia fejlődésének hála ráadásul már egyáltalán nem általános, hogy csak festékkel nyomott címkét kell alkalmazni. A tekercses direkt termál és thermó címkék nyomtatása hővel történik. Ha nincsenek kitéve közvetlen napfénynek, ideális választás mindkettő egy környezettudatos cég számára.

Mik a jó tekercses címke jellemzői? Ezt is megtudtuk akkor. Általában ezeket árujelölésre használják, így kellőképpen informatívak és nagyok. A színkódolás remek lehetőség, illetve a logóval ellátottak is hasznosak lehetnek, főleg ha valakinek futár cége van vagy éppen piactér jellegű szolgáltatást nyújt. Lásd könyvesboltok esete.

1996 óta működő Color nyomda három alapanyagból gyártja le őket. Papírból, thermo anyagból és műanyagból. A ragasztó fajtáját aszerint határozzák meg, hogy a megrendelőnek mennyire fontos a tartósság és, hogy a törvény mit ír elő. Ezek alapján négy nagy típust különböztetünk meg. Van a tartós ragasztós tekercses címke, a visszaszedhető tekercses címke, normál ragasztós tekercses címke és a roncsolás nélkül eltávolítható tekercses címke.

Ahhoz, hogy a saját Tekercses címke nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomdánál megvalósuljon, el kell küldeni számukra az alábbi adatokat: méret, anyag, ragasztó fajtája, mennyiség és grafikai terv.