De mi lesz a színesekkel?

A kislányom iskolás korában, nagyon szeretett alkotni. Nagy lelkesedéssel vetette bele magát a különböző művek elkészítésébe. Mindenféle technikát használt. Rajzolt, fejtett, ragasztott… És tényleg gyönyörű képek kerültek ki a keze alól. A tanárok és az egész család csodájára járt tehetségének.

Az idei évkezdés különleges volt, mert nagylány lett! Most lépett felső osztályba. És egy ilyen “mérföldkőhöz új felszerelés dukál. Új könyvek, új táska és új rajzeszközök, természetesen. Hiszen ez a kedvenc tárgya, és hasznára válik egy új színes ceruza és festék készlet.

El is indultunk mindent beszerezni az egyik közeli szupermarketbe. Írt bevásárlólistát hogy mi mindent szeretne beújítani. Összeszedtünk szépen mindent amit találtunk. De az utunk nem volt maradéktalanul sikeres. Ugyanis nem találtunk megfelelő tolltartót. Viszont a szép új ceruzákat tenni kell valahova. Hát nem lehet az alsós, régi tolltartóba!

Hiába, magasak voltak az elvárások, és csak a tökéletessel elégedett volna meg, kevesebbel nem. És hát mit mondhat az ember egy 10 éves kicsi lánynak, aki imád rajzolni?

Elkezdtünk keresgélni, és hosszas kutakodás után találtunk egy weboldalt, ahol sok különböző tolltartó volt nagy választékban. Mindenféle különböző típus és szín, a széthajthatóstól a mindenféle rekeszes és emeletes kivitelig, a kisautóstól kezdve a jégvarázsosig mindenféle termék megtalálható volt. Sok állatkás, virágos és star wars-os, az összes szubkulturális utalás a szivárvány minden színében. És nem utolsó sorban, barátságos áron. Most ez a népszerű a gyerekek körében, az iskolában. És persze a lányomnak a legmenőbb kell.

Szépen átnyálazta a választékot. Három teljes napon át csak nézegette és gondolkodott, hogy melyik lenne a legtökéletesebb az ő hőn szeretett színes ceruzái számára. És az sem mindegy persze hogy a rajz órán látják a többiek. Meg legyen szép színű, legyenek rajta a kedvenc meséjének a főszereplői, és elférjen benne az összes ceruza. De még jobb lenne, ha még a filceket is bele lehetne rakni.

Végül, aprólékos szempontok és mérlegelés után, kiválasztotta a legmegfelelőbbet. Meg is rendeltük. Az oldal használata egyszerű volt és követhető. Ezt kifejezetten értékeltem.

Nagyon várta hogy megkapja a tolltartóját, minden nap megkérdezte hogy mikor jön, és megjött-e már. Aztán amikor végül kezébe kapta csomagot és kibontotta, madarat lehetett volna fogatni vele.

Ez a weboldal megmentette az évkezdést.  Én nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Jó minőségű volt a termék, nagy választékból lehetett válogatni, ami kifejezetten fontos szempont volt. Egyszerű volt a megrendelés és korrekt a kiszállítás. És így a lányom is még nagyobb örömmel rajzol és fejleszti tehetségét. Remélem, gyönyörű képeivel még nagyon sokáig elkápráztat minket.