Igényes lakást, művészlelkeknek

Van egy ismerősöm, akinél finomabb lelkű, művészetkedvelő emberrel még nem találkoztam. És gyanítom, soha nem is fogok! Ő az egész lakására úgy tekint, mint egy kiállítótérre. Modern szobrok, kortárs művészek festményei – igényesség a legfelsőbb fokon, de tényleg.

Sosem gondoltam volna, hogy ha az ember fia tényleg rászánja az időt, akkor az utolsó konnektorig bezárólag egy lakásban mindent meg tud úgy oldani, hogy az egész mindenben harmonizáljon!… Megkérdeztem tőle, honnan hallott egyáltalán, és honnan szerzett be olyan feltűnésmentes infrapaneleket, amik ilyen szépen mutatnak és meg sem mondaná róluk az ember, hogy az ott egy fűtő berendezés?… A futesrendszerek.hu volt a válasz. Onnan “szerezte”. És én azóta utána is olvastam, mik ezek, mert én tényleg nem tudtam! Nem viccelek, nem hallottam még az infrafűtésről, de mostanra mindenről felvilágosultam. Szintén a futesrendszerek.hu-n. Mert ott tájékozódni is nagyszerűen lehet, nem csak a tényleges beszerzés ügyében állnak a rendelkezésünkre. Nem kizárólag az egyes termékekről írnak, hanem az egész elgondolásról, ami azok mögött van. És amiknek köszönhetően ki lehetett azokat fejleszteni.

Olyannyira elmélyültek a témában, hogy egészen a fűtésrendszerünkhöz szükséges energia, kizárólag napelemekkel történő megtermelését is átfogják az írásaikban. Velük teljesen megújulhatunk, főleg, ha az a szándék, hogy a gázfűtést száműzzük valahogy.

Szóval: infrapanelek. Ők is kiemelik a futesrendszerek.hu-n, hogy stílusos és az egyik legjobban kinéző megoldás az ilyen panel. És annak is mindenképp megéri utánajárni, hogy mennyire máshogy érik el ezek az eszközök technológiailag, hogy mindig meleg legyen, mégse szökjön a villanyszámlánk az egekbe! Mert ez a része is nagyon érdekes. Sima felületű, vékony, kevés helyet foglaló panelekről van szó, amik már egy olyan generáció számára készültek, mely generációnak van igénye a legszéleskörűbb színválasztékra és minden ilyesmire. A mintázatról nem is beszélve… Nincs tehát több csúnya, ormótlan gépszörny, ami még annyira sem dizájnos, mint egy klímaberendezés… (Bár a klímák még a szebben mutató dolgok közé sorolhatók, ezért is fogalmaztam így, hogy “még annyira sem”…)

De, hogyan lehet még egyébképpen elrejteni a fűtésrendszert, hogy ne egy csúnya radiátor éktelenkedjen a nappalinkban? Például elektromos padlófűtéssel! A futesrendszerek.hu egyébként ezekben is az újszerű, elektromos fűtési technológiákban utazik. Amik nem csak praktikusak, hanem higgyük el, jobban is működnek, jobban fogjuk őket szeretni a működésük miatt is. Nézzünk szét a futesrendszerek.hu-n, ha szépet, s jót szeretnénk.