Művésznek is kell a klíma

Egy barátom éppen új házba költözik. Egy kis kertes házat választott magának, egy csendes környéken. Maga a ház nem nagy alapterület, de emeletes, és jó elosztású. A kert pedig még gazos, de egy kis átalakítással sok mindent ki lehet belőle hozni.

Azt kell tudni még a barátomról, hogy nagyon művész lélek. És a házát is ebben a szellemben szeretné átalakítani. Az udvarból egy kis virágos kertet szeretne csinálni pihenő helyekkel meg rózsalugassal. A lakásban pedig, minden szoba más színű, és más stílusban lesz bebútorozva. A nappalit zöldre tervezi kissé keleties berendezéssel és sok szobanövénnyel, mondjuk bambusszal. A hálószoba halvány kék árnyalatot kap majd, egy design-os ággyal. Az étkező pedig egy bar vagy egy kávézó hangulatát fogja idézni. És persze az olyan helyiségek berendezése sem maradhat el, mint például egy festő terem, vagy egy dolgozó szoba.

Mindig lelkesen mesélni, mit milyenre tervez az új házában, és hogy a felmerülő problémákat hogyan szeretné megoldani. Például a parketta kiválasztásánál nagyon sokat gondolkozott, mert mégis csak tökéletesre szeretné csinálni. Amit meg is értek. És van is érzéke hozzá, biztosan gyönyörű lesz majd a ház ha elkészül.

Viszont a műszakibb dolgokhoz nem ért. Például a fűtés-hűtés rendszerekkel én segítettem neki. Az egész úgy indult, hogy azt mesélte, milyen régi a fűtés a a házban, és a nagy radiátorok milyen rondák. Egyáltalán nem illenek az elképzeléseibe. Ekkor javasoltam neki különböző fűtési módokat, hogy mire lehetne kicserélni az elavult technikát. Aztán feldobtam, hogy ha már a fűtés teljes átalakításra szorul, elgondolkozhatna egy klíma beszerelésén.

Nagyon meg tetszett neki az ötlet, mert elviselhetetlennek tartja a nyári hőséget. Mindig panaszkodott hogy a régi lakása milyen gyorsan felmelegedett. Aztán próbálkozott mindenféle ventilátorral, de a nagyon meleg ellen kevésnek bizonyult minden.

Mondtam, hogy tudok is egy jó rcool klíma akciót, ami pont neki való lenne. Mert nekem több szempontból is szimpatikus az rcool klíma. Például, az általuk forgalmazott klímák igen sok funkciósak és megbízhatóak. Vezérelhetőek például wi-firől, ami nagyon kényelmes, mert hazafelé menet a telefonjáról be tudja állítani, hogy milyen hőfok legyen, amikor hazaér. Továbbá képes extra csendes üzemmódra, és páramentesítésre. Van olyan klíma, ami öndiagnosztikát is tud, sőt, még intelligens előfűtést is! Ezeken kívül rengeteg öntisztító funkció, éjszakai üzemmód, és mosható porfilter extra közül lehet válogatni.

És ami a legjobb, ha tőlük vásárol, nem kell más költségekkel kalkulálnia, mert az ár tartalmazza a beszerelést, a telepítési tanúsítványt, a szállítást, és még a beszereléshez szükséges anyagokat is. Nincsenek rejtett költségek, minden bele van kalkulálva a honlapon fent lévő árba, csak rá kell keresni: rcool klíma akció! Ennél egyszerűbb és gyorsabb már nem is lehet!

Van még egy jó lehetőség, amire a cég fel is hívja a figyelmet. Ha a klímát fűtésre is használjuk, akkor igényelhetünk egy kedvezményes áram díjat. És mivel a készülék árammal működik, mondanom se kell, ez nagy segítség lehet. Ezt a kedvezményt h-tarifának hívják, és a téli szezonra igényelhető. És persze az rcool eszközök műszakilag alkalmasak az ilyen tarifa igényléséhez.

A barátom is nagyon izgatott lett miközben ezeket meséltem neki. Úgy gondolta, egyből utána kell néznie az rcool klíma akciónak, hiszen ez az amire szüksége van. Így majd nem kell nyaranta hőgutát kapnia, és a fűtést is megoldhatja fűtésre optimalizált klímákkal. Teljesen megéri neki, ha az rcool mellett dönt. És nincs is kétségem a felől, hogy mellette dönt.

Örültem hogy segíthettem neki abban, hogy létrehozhassa a tökéletes otthont magának. Remélem olyanra sikerül majd amilyenre szeretné, és jól fogja érezni magát benne. Addig is kíváncsian várom hogy legközelebb is beszélgessünk egy jót, és hogy végre olyan helyen élhessen, amit megérdemel.